Манди Тахар- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, националност, кариера

Манди Тахар е индийско-британска актриса. Манди Такхар работи в индийското кино, по-специално пенджабски, както и филми на хинди и тамил. През 2012 г. тя направи своя актьорски дебют в пенджабския филм Ekam и дебюта си в Боливуд с Bumboo. Научете повече за нетната стойност на Mandy Takhar, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Манди Тахар
Дата на раждане: 01 май 1987 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, Модел
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-32-34 инча
Родно място Улвърхамптън, Уест Мидландс
Националност британско-индийски
Религия сикхизъм
образование Кингстънски университет
Братя и сестри Две сестри (Jessi Boughan и Kammy Takhar)
Facebook Манди Такхар във Facebook
Twitter Манди Такхар в Twitter
Instagram Инстаграм на Манди Такхар
Седмица Mandy Takhar Wiki

Възраст и ранен живот на Манди Такхар

Манди Тахар е роден на 1 май 1987 г. в Улвърхамптън, Уест Мидландс, Обединеното кралство. Тя е на 34 години и е зодия Телец. Тя е от британско-индийски произход. Mandeep Kaur Takhar е пълното й име. Предците на Mandeep Takhar идват от Maliana, малко село близо до Phagwara в Пенджаб, Индия.

Имената на родителите на Манди към момента не са известни. Тя обаче има две сестри, Джеси Буган и Ками Тахар. Бащата на Манди е бизнесмен, който притежава кафене. Майка й е майка, която си стои вкъщи. Тя е родена в семейство на Джат Сикх. Манди идва от любящо семейство и тя е близо до всички членове на семейството си.

Образованието и квалификациите на Манди включват обучение по драма и актьорско майсторство в университета Кингстън в Лондон. Освен това, когато е на 17 години, тя се премества в Лондон от дома на семейството си, за да учи драма в университета Кингстън.

Височина и тегло на Манди Такхар

Колко висока е Манди Такхар? Манди Такхар е висока 5 фута 6 инча и тежи 65 килограма. Другите й измервания на тялото, като размера на гърдите, талията и бедрата, са съответно 34-32-34 инча. Takhar също има черна коса и тъмнокафяви очи са много привлекателни и имат приятен характер.

  Манди Тахар

Височината на Манди Такхар (Източник: Pinterest)

Професионален живот

Манди Тахар винаги се е стремила да бъде актриса. Баща й й даде шест месеца да опита късмета си или да си намери друга работа. Той също така я посъветва да се грижи за достойнството на семейството. И с всички тези неща тя отиде в Мумбай и направи всичко там сама. По същия начин Манди не познаваше никого в Мумбай и отиде на много прослушвания.

Манди Такхар се премества в Индия през 2009 г., за да работи и да изгради кариера като актьор в индийската филмова индустрия. Тя се премести в Мумбай в Индия. Тя получи ролята на Ekam – Son of Soil във филма от 2010 г., заедно с известния пенджабски певец Babbu Mann. По същия начин, във филма Мирза – Неразказаната история, Манди играе главната противоположна суперзвезда Гипи Гревал. Тя също играе Sahiba в тази модерна адаптация на любовната история Mirza-Sahiba. По същия начин нейното превъплъщение на Сахиба й донесе номинация за най-добра актриса на PTC Punjabi Film Awards.

През 2013 г. Манди Тахар участва в комедията Tu Mera 22 Main Tera 22 с Амриндър Гил и Хъни Сингх. Тя също играе учителка и печели наградата за най-изявено и популярно лице и младежка икона за 2012-2013 г. на 6-ия пенджабски филмов и музикален фестивал.

Манди също направи своя тамилски филмов дебют във филма Biriyani на Венкат Прабху, с участието на Карти. Тя също спечели наградата за най-добра поддържаща мъжка роля за Sardaarji на PTC Punjabi Film Awards. В началото на 2017 г. тя се появи във филма на пенджаби Rabb Da Radio. Takha също така е домакин на наградите Brit Asia TV Music Awards със Sukhi Bart същата година. Тя също е добра певица, но не се изявява публично.

Манди Такхар Нетна стойност 2022 г

Колко богата е Манди Такха? Манди Такхар има нетна стойност от ,5 милиона към 2022 г., и нейният основен източник на доходи е актьорската й кариера. Тя също прави пари от моделиране.

Манди Такхар Гадже и срещи

Кой е гаджето на Манди Такхар? Манди Такхар вероятно е необвързана в момента и е по-загрижена за кариерата, живота и семейството си, отколкото за това да има връзка. Тахар може да предпочете да запази личните си и романтични връзки поверителни и далеч от светлината на прожекторите и общественото око. Тя е известна личност и фигура, така че не би било изненадващо, ако беше запазила връзката си в тайна. Дори когато става въпрос за предишната й връзка, до момента няма никаква информация.

Също така, знайте за Нетна стойност на Kymberly Bankier, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации