Манди Мур и Тейлър Голдсмит обявиха новината за бременност

Манди Мур и съпругът й Тейлър Голдсмит очакват второто си дете. Мур съобщи новината в Instagram със снимка на 16-месечния си син Август. Надписът е следният:

Една изключително важна глава в живота ми току-що приключи и следващата като майка на две деца е на път да започне... И ние не можем да бъдем по-благодарни или възхитени. Baby Boy Goldsmith 2 ще излезе тази есен! Турнето може да е малко по-различно, отколкото си мислех, но нямам търпение, а Гюс ще бъде НАЙ-ДОБРИЯТ голям брат!! Xo.

Тейлър Голдсмит, съпругът на Мур, също отиде в Instagram, за да сподели добрата новина с феновете си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тейлър Голдсмит (@taylordawesgoldsmith)

Първото дете на Манди Мур

Манди Мур разкри първата си бременност през септември 2020 г., след дълъг период на опити да зачене. Мур каза, че е отишла при репродуктивен експерт, който е открил проблем с матката й и че може да има ендометриоза. Тя каза още,

Бях напълно готова да се подложа на операция за възстановяване на матката ми и евентуално премахване на ендометриозата, ако съществуваше. Беше прекрасно да имам план и да знам, добре, това е причината все още да не съм забременяла.

 Манди Мур

Август Харисън Голдсмит, първото й дете, се роди през февруари 2021 г. Манди и съпругът й Тейлър споделиха новината в Instagram, като написаха как той е дошъл на своя ден и как са готови да се влюбят по всякакви нови начини.

История на отношенията на Манди Мур и Тейлър Голдсмит

Мур се срещна с Тейлър Голдсмит след развода й с Райън Адамс. Тя беше снимана с нещо, което изглеждаше като годежен пръстен в Caffe Luxxe в квартал Brentwood в Лос Анджелис. След това Мур каза на медиите на годишния брънч на The Rape Foundation през 2017 г., че тя и Голдсмит организират малка частна сватба. Тя говори за бъдещите си намерения с Тейлър и каза, че тя и Голдсмит са отворени за осиновяване на деца един ден.

 Манди Мур

Те се ожениха пред семейството и приятелите си през ноември 2018 г. Мур започна да се среща с актьора Зак Браф през 2004 г. и бившия вокалист на Whiskeytown Райън Адамс през 2008 г. Мур и Адамс се ожениха следващия месец, след като се сгодиха през февруари 2009 г. Мур и Адамс се разведоха през януари 2015 г. , позовавайки се на непреодолими различия. Манди Мур стана известна с публикуването на първата си песен, Candy, която достигна номер 41 в Billboard Hot 100. Тейлър Голдсмит, от друга страна, е основният вокалист, китарист и главен композитор на фолк-рок групата Dawes .

Популярни Публикации