Малу Тревехо беше принудена да се откаже от девствеността си на възрастен приятел от майка си

Малу Тревехо , родена в Куба певица, която е на 18 години, направи име за себе си. Въпреки това, тя преживява както добри, така и лоши моменти по време на пътуването си.

Но, както тя разкри в един от нейните лайвове в Instagram, едно от най-мъчителните й преживявания беше с майка й, за която се твърди, че я е принудила да загуби девствеността си с 25-годишния си най-добър приятел, когато е била само на 15 години.

Малу Тревехо за нейната майка и най-добрия приятел

Тревехо каза, че е била шокирана и се е почувствала странно, когато майка й й е казала да направи нещо подобно в сесия на живо през декември 2020 г., която фен по-късно качи в YouTube.И се почувства още по-отблъсната, когато най-добрият й приятел се съгласи и изрази желанието си да прекарва качествено време с нея.

Ще говоря за бивш приятел, който имах, и защо спрях да бъда приятел с този човек, каза тя и добави, че въпреки обещанието да я посети, когато беше много болна, той никога не го направи.

Друга причина, поради която спрях да бъда негов приятел, продължи тя, беше, че [той] и майка ми се държаха [ругателно] странно, като я принуждаваха да има интимна връзка с най-добрата си приятелка, докато тя все още беше девствена.

Тревехо също разкри, че е спряла да говори с майка си и бивш приятел. Не само това, но интернет сензацията твърди в други публикации и сесии на живо, че баща й е бил наркоман, а майка й е била алкохоличка.

Тревехо дори призна, че пуши марихуана, за да се справи с постоянния стрес в дома си в един от тези потоци. Тя също така твърди, че майка й се е опитала да я въвлече в навика на баща й да употребява наркотици и е използвала славата й в социалните медии за финансова печалба.

Тревехо, която сега живее с приятелите си в Маями, Флорида, в крайна сметка избяга от дома си, за да избегне изтезанията от семейството си, особено от майка си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Malú 🦋 222 (@malutrevejo)

Певицата получава заплахи от майка и гадже

Списание Dexerto, което отразява събитията на семейството на певицата, съобщи, че певицата е получавала заплахи от гаджето на майка си дори след като е избягала от дома си.

Тя дори твърди в социалните медии, че има гласови съобщения от него, които казват неща като Някой ще плати за това и По-добре се пазете, наред с други неща.

Тя целенасочено не ме храни с храна около две или три седмици, каза Тревехо за майка си. Нямаше да мога да ям нищо, защото нямах никакъв контрол върху кредитните си карти. А в къщата нямаше нищо, защото тя щеше да си тръгне и да ме остави сам.
Тя дори заяви, че ще даде майка си и приятеля на майка си на съд поради всички тези причини.

ФБР се появи на вратата на Тревехо, след като беше подадена жалба срещу нея за предполагаемо отправяне на смъртни заплахи към Йоланда Салдвар, осъдената убийца на покойната певица Селена Куинтанила, въз основа на видео в TikTok.

Популярни Публикации