Малори Махони - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Малори Махони , 15, е дете актриса. Малори Махоуни стана известна, след като изигра Кати Купър в телевизионния филм „Приключения в гледане на деца“. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Малори Махони

Бързи факти

Пълно име: Малори Махони
Дата на раждане: 31 януари 2005 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Заплата ,166 до ,403 седмично
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Националност американски
образование Начално училище River Trails
баща Майкъл Махони
Майка Натали Грифин Махони
Instagram Малори Махони в Instagram
IMDB Малори Махони IMDB
Седмица Малори Махоуни Wiki

Възрастта и биографията на Малори Махони

Малори Махони е родена на 31 януари 2005 г. във Форт Уърт, Тексас, Съединените американски щати. Към момента тя е на 17 години и е с американска националност. Родителите й Майкъл Махоуни и Натали Грифин Махоуни я раждат преди 15 години. Също така няма информация за нейните братя и сестри, етническа принадлежност или детство. Тя също е вегетарианка и любителка на животните.

Височина, тегло и измерване на тялото на Малори Махони

Малори Махони има прекрасен рус цвят на косата и лешникови очи. В нито един от източниците няма налична информация за другите й измервания на тялото.Малори Махони (Източник: Pinterest)

Малори Махони Образование

По отношение на образованието, Малори Махони посещава начално училище River Trails, което отразява нейното образование. По същия начин тя получи награда за гражданство, докато беше още в началното училище. След това тя отиде в Acting For Film Studio на Катрин Съливан, за да учи актьорско майсторство за по-нататъшно обучение.

Малори Махони Кариера, професионален живот

Малори Махоуни е американска детска актриса, най-известна с превъплъщението си в Кейти Купър в телевизионния филм „Adventures in Babysitting'. Известна е и с ролите си в телевизионния сериал Bunk'd' и филма „Tough Cookie“. от Форт Уърт, Тексас, Махоуни е един от най-талантливите и известни деца актьори, работещи днес. Нейните актьорски способности са изключителни и заслужават признание. Предвид младата си възраст, детето изпълнител е известно с непоколебимата си отдаденост на актьорството.

Актьорската кариера на Малори Махони започва с реклама на Chuck E. Cheese. През 2014 г. тя изигра Джени в късометражния филм на Сънданс Dig, а през 2016 г. изигра Кейти Купър в телевизионния филм „Adventures in Babysitting“ заедно със Сабрина Карпентър. Този приключенски комедиен филм, режисиран от Джон Шулц, е римейк на едноименния филм от 1987 г.

Махоуни имаше повтаряща се роля в онлайн сериала Rooster Teeth „Ден 5“ същата година, а след това изигра Тейлър в основаната на вярата коледна приказка „Изпратените от небето.“ През 2018 г. тя се присъедини към актьорския състав на телевизионното шоу „Bunk“ d' като Дестини Бейкър, красиво момиче, което печели повечето от конкурсите за красота, в които участва.

Нетна стойност на Малори Махоуни 2022 г

Тя е спечелила много пари като дете актриса, които може да използва, за да посрещне нуждите си. Малори Махоуни в момента получава седмична заплата, варираща от ,166 до ,403. нея нетната стойност се оценява на около милион към октомври 2022 г.

Запознанства, връзки и афери с Малори Махони

Съдия Джей Екълс не е женен и няма деца. В момента е необвързана. Тя се интересува само от родителите си и се наслаждава на живота си.

Освен това тя е твърде млада, за да участва във връзка, основана на предишната й връзка. 14-годишното момиче рядко говори за личния си живот в медиите или обществото и никога не е обсъждало публично аферите си. Освен това тя успя да го запази в тайна.

Социална медия

14-годишната зашеметяваща актриса е активна само в Instagram. В момента тя има над 349 хиляди последователи в своя акаунт в Instagram (@malloryjamesmahoney).

Факти

  1. Нейното щастливо число е 3.
  2. Родена е под знака на Водолея.
  3. Тя обича кукли Барби.

Популярни Публикации