Malki Kawa- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Malki Kawa е известен спортен агент и мениджър в Съединените американски щати. Малки Кава е добре известен с това, че представлява редица високопоставени спортисти в ММА и американския футбол. По същия начин Кава е действал като агент на спортисти, включително Джон Джоунс, Антъни Петис, Би Джей Пен, Хорхе Масвидал и Кендрик Нортън.

Бързи факти

Пълно име: Malki Kawa
Професия: Спортен мениджър
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Цвят на очите черен
Националност американски
Братя и сестри 1 Абрахам Кава

Малки Кава Биография

Malki Kawa е закрила информация за раждането и ранните си години. Знаем обаче, че Малки е роден в САЩ. В момента Малки е около 40-те. По същия начин Малки е от американска националност и е от смесен етнически произход.

Преминавайки към семейството на Малки, той не е разкрил никаква информация за тях. По същия начин сме сигурни, че Малки има брат. Абрахам Кава е неговото собствено име. Освен това Ейб работи в същата индустрия. Ейб е вицепрезидент и директор на смесените бойни изкуства в ръководството на първия кръг. Малки беше голям фен на кикбокса и борбата като малък.Малки Кава не е разкрил никаква информация за своето образование или академична подготовка. От друга страна, Малки е много вероятно да се е записал в местна гимназия. Не е известно дали Малки е продължил образованието си след гимназията.

Височина и тегло

Малки е наперен джентълмен. Той е висок 5 фута 8 инча и тежи 70 килограма. Малки също има черни очи и плешива глава.

кариера

Malki Kawa е известен спортен агент и мениджър в Съединените американски щати. Малки Кава е добре известен с това, че представлява редица високопоставени спортисти в ММА и американския футбол. Преди да преследва и създаде кариера в спортния мениджмънт, Kawa е работил в областта на финансите и недвижимите имоти. Малки в крайна сметка създава своя собствена компания за недвижими имоти с помощта на брат си, Ейбрахам Кава.

По същия начин Малки стана акредитиран като агент на NFL през 2005 г., на фона на кариерата си в областта на недвижимите имоти. След смъртта на баща им и въздействието на финансовата криза от 2007–2008 г. върху бизнеса им. First Round Management е основана през 2008 г. от братята Kawa. Освен това Малки Кава, американски спортен агент, е главен изпълнителен директор на First Round Management.

Освен това, Kawa улесни първата размяна на бойци между две независими промоции на смесени бойни изкуства през 2018 г. Това се случи след размяната на правата на UFC на неговия клиент Demetrious Johnson за правата да подпише Ben Askren от ONE Championship. И двамата бойци бяха бързо освободени от договорите си, след като се съгласиха да подпишат с другата промоция. Освен това Малки е действал като представител на редица видни спортисти.

Нетна стойност на собственика в

Malki Kawa несъмнено е натрупал значително богатство в хода на кариерата си на спортен мениджър. Освен това той служи като главен изпълнителен директор на First Round Management. Американският спортен агент, от друга страна, Нетното състояние на Малки Кава е около 2 милиона долара към 2022 г.

Malki Kawa Съпруга и брак

Малки не е разкрил връзката си. В момента обаче Малки най-вероятно е свободен.

Популярни Публикации