Малкълм Макрей- Нетна стойност, Биография, Възраст, Приятелка, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Малкълм Макрей е известен американски певец, модел, актьор, автор на песни, китарист, музикант и предприемач, роден в Алабама. Той е добре известен в страната с ролите си на младия Пол в наградения късометражен филм „Братски“.

Освен това той се появява в редица филми и минисериали. Малкълм Макрей е талантлив певец и музикант, освен актьор. Като професионален певец той създава своя собствена група и изпълнява на живо различни сценични представления.

Бързи факти

Пълно истинско име Малкълм Макрей.
Възраст (към 2020 г.) на 27 години.
Професия Актьор, певец, музикант и предприемач.
Дата на раждане 16 април 1994 г. (събота).
Място на раждане Алабама, САЩ.
образование Завършвам.
Алма матер Известен колеж.
Нетна стойност -5 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 0″.
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг.
Цвят на очите Сив.
Цвят на косата кафяво.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Религия Кристиян.
Зодия Овен.

Биография на Малкълм Макрей

Малкълм Макрей , известният певец и актьор е роден на родителите си в събота, 16 април 1994 г., в Алабама, САЩ. По отношение на възрастта Той е на 27 години (към 2021 г.).Всяка година на 16 април той реже тортата за рождения си ден. Малкълм е роден под знака на Овен, според рождената му дата. Нека ви кажа, че той има силен интерес към пеенето и актьорството от дете.

Malcolm McRae започва да се фокусира върху професионалната си музикална кариера, след като завършва образованието си в реномиран университет. Според източници той започва да работи по актьорски проекти в гимназията. Сега той е известен актьор и певец в родната си страна.

Според източници MHe е чисто бял кавказец. Що се отнася до семейството му, той е едно от трите деца на родителите си. „Малкълм Макрей“, баща му, е бизнесмен.

Името на майка му, от друга страна, е „Лесли Макрей“. Нека ви кажа, че той има двама братя и сестри, наречени „Александър Кийн Макрей“ (брат) и „Шарлот Рение Макрей“ (сестра) (сестра). Обича да прекарва време със семейството си.

  Малкълм Макрей

Малкълм Макрей с приятелката си (Източник: Pinterest)

Приятелка и срещи с Малкълм Макрей

С кого се среща Малкълм Макрей? Малкълм Макрей стана известен, след като името му беше свързано с добре известната актриса „Аня Тейлър-Джой.“ Аня Тейлър-Джой и Малкълм Макрей бяха забелязани заедно по улиците на Ню Йорк в понеделник, 17 май 2021 г., според най-новите доклади.

Двойката беше видяна да се държи за ръце и да си разменя целувки. След публикуването на тези изображения, феновете започнаха да разпространяват слухове, че Малкълм Макрей е гаджето на Аня Тейлър-новата Джой. Малкълм, от друга страна, не разкрива никаква информация за предишния си живот.

кариера

Малкълм Макрей започва кариерата си като актьор. Той прави своя филмов дебют като Young Paul в късометражния филм от 2008 г. „Brotherly“. След това той започва да работи върху своята певческа кариера.

Той също така спечели титлата „Най-млад актьор“ в AMTC (конкурс за таланти), когато беше на 12 години, според IMDB. През 2020 г. той се появи като Джийн Грейди в телевизионния сериал „How’dy!“

По отношение на музикалната си кариера той също е участвал в различни музикални събития с групата си. Той също така участва в редица музикални концерти.

Нетната стойност на Малкълм Макрей

Колко е нетната стойност на Малкълм Макрей? Нетното състояние на Малкълм Макрей се оценява на между и милиона към октомври 2022 г. (приблизително).

Факти

  • Според източници, Малкълм МакРей също притежава свой собствен моден лейбъл „More“.
  • Той има над 1,5 хиляди последователи в Instagram (към май 2021 г.).
  • Той е висок 6 фута, също е добър спортист (в метри 1,83 м).
  • Любимите инструменти на Малкълм като музикант са китарата и пианото.
  • Той изпълнява предимно поп, фолк, рок и музикален театър.
  • На 5 юни 2017 г. Малкълм Макрей направи първата си публикация в Instagram.

Популярни Публикации