Малик Юсеф- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, кариера

Малик Юсеф е поет, музикант, актьор и режисьор, специализиращ в устната реч. Малик Юсеф е номиниран за шест награди Грами и беше обявен за най-добър поет на Чикагските музикални награди миналата година. Знайте всичко за Малик Юсеф Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Малик Юсеф
Дата на раждане: 04 април 1971 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Американски рапър, писател, поет, актьор, режисьор
Държава: елен
Семейно положение: женен
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Чикаго, Илинойс, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
деца шест

Малик Юсеф Биография

Пълното му име е Малик Юсеф Е. И. Шабаз Джоунс . На арабски Малик означава крал, докато Юсуф означава Йосиф. Той е роден в Чикаго, Илинойс, на 4 април 1971 г. И сега е на петдесет години.

Юсеф не е разкривал никаква информация за родителите си пред обществеността, включително баща си, майка си или братя и сестри. Той е от изцяло американско потекло и притежава американски паспорт.
Засега научните записи на Юсеф остават запечатани.Височина и тегло

Малик Юсеф е мъж с тъмна коса и черни очи. Физическите му характеристики, като височина, тегло и други, също не са известни.

кариера

Малик получи първия си пробив, когато директорът на New Line Cinema Тед Уичър го избра за треньор на Ларенц Тейт в романтичния филм Love Jones, който спечели награда на филмовия фестивал Sundance и три награди за изображение на NAACP. Започва поетичната си кариера в Чикаго, където снима филми.

През 2002 г. той беше включен в Def Poetry Jam на Ръсел Симън на HBO в стихотворение, озаглавено I Spit…. Той участва в телевизионния сериал на VH-A от 2005 г. Driven заедно с Jay-Z, Ludacris и Russell Simmons. Той пусна The Great Chicago Fire; A Cold Day in Hell през 2003 г., солов албум, включващ местни изпълнители Kanye West, Carl Thomas, Marvo 11 и други.

През 2007 г. той си сътрудничи с режисьора Фрей Хофман по кинематографичната адаптация на поезията на Юсеф „Холивуд Джеръм“. Те също си сътрудничат в музикалния видеоклип на Юсеф от 2005 г. Wouldn’t You Like to Ride, в който се появяват Кание Уест и Комън.

Той също участва в албума на Дрейк Glow OVO Sound, Young Money, Cash Money, албума на Republic Records от 2017 г., албума The Manuscript Virgin EMI Records на Вик Менса от 2017 г. и спомените на Roc Nation за 47th St. Roc Nation, Capitol 2017′′, Sandcastles на Beyonce Parkwood, Columbia 2016′′, Kanye West's All Day Good Music, Def Jam Recordings 2016 и множество други албуми.

По същия начин той е социална личност, визионер и активен защитник на градското съживяване. Той е основател на няколко организации в района на Чикаго, включително „For Yourself Foundation“, която е посветена на борбата с неграмотността.

Малик Юсеф Нетна стойност

Малик Юсеф прогнозираната нетна стойност към октомври 2022 г. е милиона, които той спечели от многобройните си кариери като автор, певец, актьор и режисьор. Заплатата му, годишните данъци и други притежания обаче също се преразглеждат.

Малик Юсеф Съпруга, брак, деца

Малик Юсеф е женен баща на шест деца. От друга страна, съпругата и синът му не са споменати в дълбочина. Той е много резервиран човек, когато става дума за семейството му.

Популярни Публикации