Малия Пайлс- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Малия Пайлс е художник, актьор и модел от холивудската филмова нация на Америка. Малия започва кариерата си като млад артист във филми и телевизионни програми. В момента работи като професионален актьор в главни роли. Нетизените отбелязаха значителен ръст на нейната фен база през последните години.

Бързи факти

Пълно истинско име Малия Пайлс
Псевдоним малия
Възраст (към 2022 г.) 22-годишен
Популярни за Нейният телевизионен сериал Pretty Little Liars: Original Sin
Дата на раждане 13 юли 2000 г
образование Завършвам
Професия актриса
Училище Домашно обучение (не е потвърдено)
колеж Държавен колеж
Сегашен адрес Калифорния
Място на раждане Хънтингтън Бийч, Калифорния.
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност ,8 милиона USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Езици Английски
Зодия Рак
Религия християнството
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Малия Пайлс

Малия Пайлс беше роден на 13 юли 2000 г . Сега тя е на 22 години. Малия е родена и израснала в Хънтингтън Бийч, Калифорния. В момента тя живее в Лос Анджелис със семейството си. Вярваме, че Малия, която започва да играе на 11-годишна възраст, трябва да е ходила на домашно обучение, тъй като не е признала нито едно училище или колеж, където може да е получила образованието си.

Височина и тегло на Малия Пайлс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Малия Пайлс е висока 5 фута 4 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Малия Пайлс

Нетната стойност на Малия Пайлс

Колко е нетната стойност на Малия Пайлс? Радвайки се на проспериращ живот, Малия Пайлс е била на екзотични места като Ванкувър, Барселона, Рим, Венеция, Швейцария, Лондон, Париж и Амстердам. Сега тя харчи голямата си нетна стойност и заплата във Филипините. Към октомври 2022 г. Малия има огромна нетна стойност от 1,8 милиона щатски долара. Когато пътува в различни страни, тя обича да купува електроника и луксозни дрехи за себе си.

кариера

Малия Пайлс стана известна в актьорския свят през 2011 г. Тя направи своя дебют през 2011 г. с късометражния филм Susa’s Remembrance. Като начинаеща тя продължава да работи по късометражни филми, докато не й се дава възможност да дебютира в телевизионен сериал през 2014 г. През 2014 г. тя прави своя телевизионен дебют като Кристен в първия си сериал.

Малия дебютира в киното през следващата година, през 2015 г., с The Heyday of the Insensitive Bastards, първото й глобално издание. Малия никога не погледна назад след 2015 г., продължавайки да подписва филми и телевизионни проекти. През 2020 г. дойде една от най-значимите й инициативи. Беше й предложена роля в телевизионния сериал Batwoman през 2020 г. Много фенове на приказките за супергерои се насладиха на това телевизионно шоу. Малия се завръща в интернет след 2020 г., рекламирайки новото си телевизионно шоу Pretty Little Liars: Original Sin. В новия си телевизионен сериал на HBO Max тя си сътрудничи с известни актьори като Бейли Мадисън, Чандлър Кини и Зария.

Малия Пайлс гадже и срещи

С кого се среща Малия Пайлс? Малия Пайлс, младата актриса, чието богатство днес блести само благодарение на изключителните й актьорски способности, все още не се е омъжила. Ако прегледате нейните социални медии, няма да откриете нейни снимки с нейния партньор или мъжки колеги. Малия изглежда избягва да има романтична връзка.

Може би избягва романтичните връзки заради работата си. Малия постига голям успех в работата си и може би не е искала да го развали от негативните ефекти на любовните връзки. Въпреки това, когато Малия навърши 30 години, тя може да има романтична връзка с някой специален.

Популярни Публикации