Максуел Симкинс- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Максуел Симкинс е известен актьор, модел, певец, рапър, звезда в социалните медии, медийно лице и интернет личност от Филаделфия, Пенсилвания, САЩ. Той е добре известен в цялата страна с изключителните си изпълнения в холивудски филми.

Бързи факти

Пълно истинско име Максуел Брук Симкинс.
Известно име Максуел Симкинс.
Дата на раждане 17 октомври 2006 г.
Възраст (към 2021 г.) 15 годишен.
Място на раждане Филаделфия, Пенсилвания, Съединени щати.
Религия християнството.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Училище/Колеж Местно училище в Америка.
образование Гимназист.
Професия Актьор, певец и звезда в социалните медии.
Зодия Паунд.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5 фута .
Тегло (прибл.) В килограми: 59 кг .

Възраст и ранен живот на Максуел Симкинс

Максуел Симкинс е роден в САЩ през 2006 г. във Филаделфия, Пенсилвания. Той е на 15 години към 2021 г. Получава основното си образование в местно училище. Максуел би бил гимназист въз основа на възрастта си. Позволете ми да ви уверя, че той не е разкрил самоличността на своето училище на своите поддръжници в никоя социална медийна платформа. Освен това той балансира добре времето си между обучението и работата.

Височина и тегло на Максуел Симкинс

Максуел Симкинс е висок 5 фута 0 инча . Тежи приблизително 59 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Максуел Симкинс

Максуел Симкинс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Максуел Симкинс? Той разполага със скъпи мобилни телефони и други технологии за свое удобство. Той изкарва солиден живот от актьорство, моделиране, пеене, реклами, промоции и реклами на марки. Нетната му стойност се оценява на 1-2 милиона щатски долара.

кариера

Максуел Симкинс беше голям фен на представленията и пиесите. Родителите му виждат таланта му и го записват на курсове по актьорско майсторство, когато е само на шест години. Сега той е нает като актьор във филмовия бизнес. Според страницата му в IMDB, той прави актьорския си дебют през 2014 г. с филма „И така става“. В този филм той играе Калеб. Като актьор той се появява в два филма през 2015 г.: „Коледа с Coopers“ и „3 Generations.“ Според докладите той става известен с повтарящата се роля на Зейн в прочутия телевизионен сериал „Bizaardvark“ от 2018 до 2019 г. , Kim Hushable, Kim Possible, The Sleepover, The Mighty Ducks: Game Changers и други бяха сред другите му творби. През 2022 г. той беше избран за ролята на Поли във филма „Home Team 2022“. Освен това от 2021 г. до 2022 г. той участва като Little Boo в късометражния телевизионен сериал „The Chicken Squad“.

Максуел Симкинс Гадже и срещи

С кого се среща Максуел Симкинс? Симкинс е мъдър и проницателен човек. Тъй като всички знаят, че той е ново лице в сектора на развлеченията, той иска да посвети целия си фокус на работата си. Той посвещава достатъчно време както на работата, така и на ученето. Освен това той е твърде млад, за да има сериозна връзка. Максуел, от друга страна, обича да прекарва времето си с приятелите си и други изпълнители. Нека ви кажа, че той има много снимки с приятелите си в акаунтите си в социалните мрежи. В момента считаме, че състоянието на връзката му е необвързан. Вероятно той скоро ще започне да се среща с прекрасна жена и ще разкаже за това на своите почитатели.

Популярни Публикации