Макс Шмайхел- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Макс Шмайхел е дете на знаменитост, което стана известно като син на Каспер Шмайхел. Баща му е известен датски футболист, който е представлявал страната си няколко пъти.

Бързи факти

Пълно име Макс Шмайхел
Първо име Макс
Фамилия Шмайхел
Дата на раждане 2010 г
Възраст на 12 години
Професия известно дете
Националност датски
Държава на раждане Дания
Бащино име Каспер Шмайхел
Баща професия Датски професионален футболист
Име на майката Стайн Гилденбранд
Полова идентичност Мъжки
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата Рус
Цвят на очите кафяво
Братя и сестри Изабела Шмайхел
Нетна стойност N/A

Макс Шмайхел Биография

Макс Шмайхел е роден през 2010 г. и е израснал в Дания. Той е от датска националност и в момента е на 12 години. Баща му е Каспер Петер Шмайхел, а майка му е Стин Гилденбранд.

Майка му е акушерка, преминала обучение за подпомагане на бременни жени по време на процеса на раждане. Тя дори е създала благотворителна организация Fodboldfonden, чиято мисия е да помага на нуждаещи се деца в Дания. Завършила е университета в Честър през 2009 г.Той е единственото дете на родителите си, но той е единствено дете. Изабела Шмайхел е името на сестра му. В допълнение към семейството му, дядо му е бивш професионален футболист на име Петер Шмайхел.

Бенте Шмайхел е името на баба му. За момента детето на датската знаменитост трябва да се концентрира върху завършването на основното си образование.

Макс Шмайхел Образование

Няма точна информация каква е оценката му в момента, тъй като е пазен от медиите.

Височина, тегло на Макс Шмайхел

Физическите характеристики на Макс включват светъл тен, кафяви очи и лъскава руса коса. Детето на датската знаменитост има стройно тяло, сладък външен вид и привлекателна личност.

От друга страна, баща му Каспър е висок 6 фута 2 инча. Той има мускулесто тяло, тежащ около 89 кг и с размери 32 инча около талията. Спортистът също има руса коса, тъмнокафяви очи и светъл тен.

  Макс Шмайхел

Макс Шмайхел със семейството си (Източник: Instagram)

кариера

Професионално синът на Каспер е млад. Никога не е пътувал и не може да работи. Иска да подобри оценките си и да научи повече. Успешният баща на Макс привлече вниманието на медиите и обществеността.

Детето може да последва баща си и дядо си. Може да стане спортист, тъй като гледа баща си как играе. Младият Шмайхел харесва футбола и иска да бъде като баща си.

Каспер Петер Шмайхел е вратар на Лестър Сити. Играл е и за Дания. Манчестър Сити беше първият му клуб. Преди да се присъедини към Манчестър Сити, той игра за Дарлингтън, Бъри и Фолкърк. Въпреки че носеше фланелка номер едно на Сити в началото на 2007-2008 г., Джо Харт го принуди да вземе още заеми от Кардиф.

Той подписа с Шей Гивън през януари 2009 г. Той падна още по-надолу в подредбата на Сити. През август 2009 г. той разговаря с бившия мениджър на Нотс Каунти Свен-Йоран Ериксон.

Той пропиля един сезон със свраките, което беше добре за всички и за клуба. Финансовото състояние на клуба го принуди да напусне и споразумението му беше общо. Договорът му с Лийдс Юнайтед беше само за един сезон.

Датчанинът е изиграл 400 мача за Лестър. Той спечели 2013 и 2014, 2015 и 2016 и 2020 и 2021. Той изигра 17 мача за U21 на Дания.

На 13 май 2011 г. Дания го покани да играе срещу Исландия. Той се присъедини към отбора на УЕФА Евро 2012, но не дебютира до 2013 г. Той игра за страната си през 2018 г. и 2020 г.

Нетната стойност на Макс Шмайхел

Тъй като малкият Шмайхел не е работил и е само студент, той няма никакви доходи. В момента получава финансова помощ от родителите си, за да се подготви за бъдещата си кариера. Баща му и дядо му изкарват прехраната си от професионалната му футболна кариера.

Освен това дядо му струва 25 милиона долара, а баща му струва 20 милиона долара. Дядо му се пенсионира от компанията, но баща му все още е на работа. Лестър Сити, клубът на Каспер, също му плаща повече от ,56 милиона. Освен това седмичната му заплата е приблизително 49 000 долара.

Макс Шмайхел Гадже, Запознанства

Детето на датската знаменитост е твърде малко, за да има романтична връзка с което и да е момиче. В момента той е зает със семейството и обучението си и изглежда поддържа близки отношения с родителите си.

По отношение на техните родители, те се срещнаха за първи път през 2004 г. в 7-Eleven в Nrreport Station. Бащата на Макс беше само на седемнадесет години по това време, а майка му също беше доста млада. В крайна сметка те развиха чувства един към друг и започнаха да се срещат.

Те станаха родители на първото си дете, Макс, през 2010 г., преди да се оженят, което предизвика известни критики. Тъй като двойката беше отдадена един на друг, те не ценят мнението на другите. Двамата посрещнаха второто си дете, Изабела, на бял свят през 2012 г.

Най-накрая, през 2015 г., прекрасната двойка се ожени пред най-близките си приятели и семейство. Сватбата им се състоя в датската църква Egebaeksvang. Освен това детето на датската знаменитост в момента не е въвлечено в никакви противоречия.

Популярни Публикации