Макс Мингела- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Макс Мингела е известен актьор и режисьор от Обединеното кралство. Макс Мингела става известен с ролите си във филми и телевизионни сериали като Спирала, Тийнейджърски дух, Стажът и Историята на прислужницата. Знайте всичко за Макс Мингела- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Макс Мингела
Дата на раждане: 16 септември 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, режисьор
Държава: Англия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Кейт Мара
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Хампстед, Лондон
Националност британски
Етническа принадлежност италианско-хонконгски
образование Колумбийски университет (история)
баща Антъни Мингела
Майка Каролин Джейн Чоа
Братя и сестри Едно (сестра Хана

Биография на Макс Мингела

Макс Мингела е роден на 16 септември 1985 г. и е на 35 години към момента на писане. По същия начин той е от Хампстед, Лондон, Англия, и е Дева. Родителите на Макс са Антъни Мингела, който почина през 2008 г., и Каролин Джейн Чоа. Той също има сестра на име Хана Мингела и е добре известен като племенник на Едана и Доминик Мингела.

Бащата на Макс беше режисьор, а майка му - хореограф и танцьорка. Освен това бащата на Макс е роден в Райд, остров Уайт, с италиански произход. Майка му, от друга страна, е родена в Хонконг. Дядото на Макс по майчина линия беше три четвърти хански китаец и една четвърт евреин, докато баба му по майчина линия беше китайка, англичанка, ирландка, парси и шведка.Прадядото на Макс по майчина линия е бил законодателят от Хонконг сър Робърт Котуол, а неговият пра-пра-дядо по майчина линия е Емануел Рафаел Белилиос, бизнесмен, роден в Калкута. Накратко, Макс произхожда от смесен етнически произход, като най-очевидният му произход е италианско-хонконгерски.

Освен това Макс прекарва време като дете на снимачните площадки на баща си. Макс посещава подготвителното училище St Anthony и University College School в Хампстед като част от своето образователно пътуване. По-късно посещава Колумбийския университет, защото това е първият му избор. Макс учи история там и се дипломира през 2009 г.

Височина и тегло

Макс Мингела е висок приблизително 5 фута 10 инча и тежи приблизително 75 килограма. Освен това, няма информация за другите му измервания на тялото, като измервания на гърдите, талията и бедрата, бицепсите, размера на роклята и размера на обувките. Освен това Макс има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи.

кариера

Макс Мингела е известен актьор и режисьор. Той се появява в редица американски филми, като дебютът му е Bee Season от 2005 г. Макс продължи да играе в „Поверително от Art School“ от 2006 г., „Социалната мрежа“ от 2010 г. и „Стаж“ от 2013 г. В момента Макс Мингела участва в драматичния сериал The Handmaid’s Tale като Ник Блейн.

Преди да направи актьорския си дебют, Макс работи върху филми изключително през летните си ваканции, докато все още е в колежа. Макс се чувстваше като английско момче в американско училище; той се пазеше в себе си и повечето от съучениците му нямаха представа, че е актьор.

Макс Мингела се появява като статист във филма на баща си Cold Mountain. В Art School Confidential той играе сина на агента на ЦРУ на Джордж Клуни. От 2017 г. той играе Ник Блейн в The Handmaid’s Tale и Греъм Хоутри в The Internship.

Max Minghella Нетна стойност през 2022 г

Преместване на, актьорът се оценява на нетна стойност от около милиона долара към 2022 г.

Макс Мингела Гадже, Запознанства

От 2010 до 2014 г. Макс Мингела имаше романтична връзка с актрисата Кейт Мара. Освен това няма потвърдена информация за романтичните връзки или афери на Макс. Той или е наистина необвързан и е по-загрижен за напредъка в кариерата си, или е експерт в прикриването на личния си живот от очите на обществеността.

Популярни Публикации