Маккена Хелам- Възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Маккена Хелам, изгряващ модел в модната индустрия, се смята за следващата Джиджи Хадид поради спиращата дъха красота и талант. Да не говорим, че Хелам, който е на 20 години, вече е подписал с IMG Worldwide, Next Miami и Freedom Models Los Angeles и е дефилирал по пистите за дизайнери като Прабал Гурунг и Александър Уанг. Научете повече за McKenna Hellam Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Маккена Хелам
Псевдоним Маккена
Известен като Модел
Възраст 21 годишен
рожден ден 24 юни 2000 г
Родно място Атланта, Джорджия, Съединени американски щати
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 10 инча
Тегло N/A
Измервания на тялото 32-24-34 инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Синьозелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара

Биография на Маккена Хелам

Маккена Хелам израства в Атланта, Джорджия, с по-голямата си сестра Кейтлин. Кейтлин, от друга страна, е била модел в юношеството си, преди да стане фармацевт. Освен това Хелам все още не е разкрила имената на родителите си или местонахождението им.

Що се отнася до алма матер, този модел е завършил гимназия преди две години; обаче името на института, който е посещавала, е неизвестно.Да не говорим, че тя обича конна езда и според докладите притежава собствени коне. Тази дива също обича да играе футбол и волейбол. Маккена, от друга страна, е американец по националност и принадлежи към бялата етническа група.

Колко висок е Маккена Хелам? Височина, тегло, възраст

Хелам, който е роден през 2000 г., сега е на 21 години. Да не говорим, че тя е родена на 24 юни под знака на Рака, което я прави лоялна, защитна, интуитивна, грижовна и авантюристична.

Този американец е висок 5 фута 10 инча, което е предимство в нейната кариера на модел. Телесното тегло, размерът на роклята и обувките на Маккена, от друга страна, не са налични в интернет.

Официалното име на Анастасия Квитко е Анастасия Квитко. Руският е официалният език на Русия.

Освен това този модел поддържа много здрав и здравословен начин на живот. Тя има фантастично тяло с размери 32-24-34 инча. Тази родена в Атланта персона също е надарена с прекрасно лице, завладяващи синьо-зелени очи и пищна тъмнокафява коса, всички от които допринасят за цялостния й вид.

  Маккена Хелам

Маккена Хелам (Източник: Instagram)

Как Маккелън Хелам преследва кариерата си? Професионален живот

В личния живот на Маккена няма много налична информация в интернет за нейния професионален живот. Все пак открихме информация за професионалната й дейност.

Маккена започва кариерата си на модел, след като завършва гимназия. Хелам подписа с IMG Worldwide, Freedom Models Los Angeles и Next Miami. Освен това, тази гореща и секси звезда вече е дефилирала по подиумите на известни модни дизайнери като Alexander Wang и Prabal Gurung.

Професионалната кариера на McKenna Hellam като американски моден модел Официалното име на McKenna Hellam е McKenna Hellam.

Освен това тази 20-годишна красавица се е появявала в списания като Vogue Poland, Vogue Mexico, Vogue Taiwan, W Korea, Numero и други.

Хората започнаха да я наричат ​​следващата Джиджи Хадид в модната индустрия.

С кого се среща Маккена Хелам? Връзка и дела

Маккена, от друга страна, предпочита да живее сдържан живот, а високият 5 фута 10 инча американски модел често избягва разговори с медиите за състоянието на връзката си и други лични подробности.

Hellam, според тази бомба, в момента се фокусира върху кариерата си и е доволна от статуса си на необвързана. Освен това няма данни за нейни срещи в предишен живот.

Нетна стойност на Маккена Хелам 2022 г

Колко е нетната стойност на McKenna Hellam? Тази американска знаменитост в момента има нетна стойност от 1 милион долара към 2022 г. Основният източник на богатство на този 20-годишен модел произтича от нейната кариера на модел. Можем да предположим, че тя ще внесе перфектни пари в сметката си в следващите дни, защото е твърде млада и върхът на кариерата й наближава.

Освен това, заплатата, колите, домът и начинът на живот на този модел са в светлината на прожекторите. Но няма съмнение, че следващият супермодел в момента води охолен начин на живот.

Социална медия

Hellam, като личност в социалните медии, обича да поддържа връзка със своите обожаващи фенове чрез социалните медии. Този модел в момента е наличен в Instagram и Twitter. Тя има 35,4 хиляди последователи в Instagram. Тя има 5,8 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. В момента е необвързана.
  2. Тя е активна в социалните мрежи.
  3. Харесва котки и кучета.

Популярни Публикации