Майлс Ричи - възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера

Майлс Ричи е американски модел и дете на знаменитост. Майлс Ричи е добре известен с това, че е син на R&B музиканта и композитора Лайънъл Ричи. Той стана известен след кратка връзка с Кайли Дженър. Научете повече за нетната стойност на Майлс Ричи, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, приятелка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Майлс Ричи
Дата на раждане 27 май 1994 г
Възраст 28 години
Хороскоп зодия Близнаци
Късметлийско число 10
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей, Везни
Пол Мъжки
Професия Модел
Държава елен
Височина 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение единичен
Разделям Кайли Дженър
Нетна стойност 0 хил
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Лайънъл Ричи
Майка Даян Александър
Братя и сестри София и Никол
Instagram Майлс Ричи Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Майлс Ричи, възраст и националност

Кой е Майлс Ричи? Той е роден на 27 май 1994 г. в Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати. Той ще бъде 28 години през 2022 г. Майлс Брокман Ричи е пълното му име. Лайънъл Ричи, известен R&B певец, е негов баща, а Даян Александър е негова майка. Той има двама братя и сестри: София, неговата сестра, и Никол, неговата осиновена сестра. Той е от кавказки произход и се придържа към християнската вяра. Близнаци е неговата зодия. Що се отнася до неговото образование, няма налична информация за неговото образование или академични пълномощия.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Майлс Ричи? Той е висок 5 фута 11 инча (1,81 м) и тежи около 85 кг (187 фунта). Другите му физически измервания обаче не са известни. Той също има чифт тъмнокафява коса и чифт черна коса.Майлс Ричи позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Майлс Ричи 2022 г

Каква е нетната стойност на Майлс Ричи? Към октомври 2022 г. нетното състояние на Майлс Ричи се очаква да бъде около 0 000. Неговите източници на доходи включват моделиране, реклама и т.н. Баща му, от друга страна, е мултимилионер с нетна стойност над 200 милиона долара. Освен това неговата допълнителна нетна стойност не е известна към момента.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Майлс работи професионално като модел. Wilhelmina, агенция за таланти, го представлява. Той обича татуировките, а Кайли Дженър имаше инициалите си, изписани върху бицепса му, което стана вирусно, когато той стана известен. Той е известен и като син на известния музикант Лайънъл Ричи. Баща му е известен R&B певец с библиотека от албуми, включително Lionel Richie, публикуван през 1982 г. като първият му албум. По подобен начин неговите албуми включват Can’t Slow Down (1983), Louder than Words (1996), Just for You (2004) и Just Go (2005). (2009). Освен това баща му е актьор. Скот Джоплин (1977), Слава Богу, петък е (1978), Съпругата на проповедника (1996), Семейство Симпсън (2007), Jeopardy! The Greatest of ALL Time (2020) и други са сред забележителните му филмографии.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Майлс Ричи? Той е хетеросексуален мъж, който е ерген. През 2014 г. той имаше връзка с модела Кайли Дженър. Двамата бяха видени на различни места, а видео с татуировката на Кайли също стана вирусно. Двойката обаче се раздели след кратък период от време. Той предпочита да пази живота й в тайна, тъй като няма друга информация за неговите афери и връзки, а се знае, че е необвързан. Освен това няма информация за неговите слухове и спорове. Защото не обича клюките, конфликтите и опетнения имидж.

Факти

  • Майлс Ричи е американски модел и син на знаменитост.
  • Майлс Ричи е популярен като син на R&B певеца и текстописец Лайънъл Ричи.
  • Той печели слава, след като се среща с Кайли Дженър за кратко време.
  • Освен това няма информация относно неговите слухове и противоречия.

Също така знайте за Мая Максуел Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност

Популярни Публикации