Майлс Назер - Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Майлс Назер е добре позната телевизионна личност и YouTuber. Той стана известен след участието си в сезон 15 на Made in Chelsea на Channel E4.

Бързи факти

Пълно истинско име Майлс Назер
Псевдоним Майлс
Възраст на 26 години
Рождена дата 12 декември 1995 г
Професия Телевизионна личност, YouTuber
Място на раждане Нотинг Хил, Лондон
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
приятелка N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Височина (прибл.) 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) 68 кг

Възраст и ранен живот на Майлс Назер

Майлс Назер е роден в Англия на 12 декември 1995 г . Той е израснал в Нотинг Хил, Лондон и южната част на Франция. Предците на Майлс са англичани и стари французи. Баща му, Жак Назер, е художник и музикант. Той е и основател на базираното в Лондон музикално училище Artpeggios. Майка му най-вероятно се казва Виктория и е опитен скулптор. Той има брат или сестра. В младостта си Майлс и сестра му обичали да конструират картонени портрети и домове. Той посещава Brit School of London за своето образование. През 2014 г. получава бакалавърска степен по Broadcast Digital Communications.

Височина и тегло на Майлс Назер

Майлс обича да тренира и има атлетично телосложение. Той е 5 фута 8 инча висок . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Той има редица татуировки по цялото си тяло и дори е записал преживяването си под иглата в YouTube. Последната му татуировка беше електрическа китара на долната част на ръката. Майлс Назер

Майлс Назер

Нетна стойност на Майлс Назер

Колко е нетната стойност на Майлс Назер? Нетното състояние на звездата се оценява на приблизително 1 милион долара към октомври 2022 г. Той трябва да е изкарвал прехраната си от кариерата си в телевизията и социалните медии. Те обаче не са разкрити. Освен това Франсис Бул е един от най-богатите състезатели на Made in Chelsea. Нетното му състояние е повече от £10 милиона.

кариера

Майлс започва кариерата си с KinckerbockerGlory TV, независим телевизионен продуцентски бизнес с споделяне на печалба. От 2012 г. Майлс работи като маркетинг и видео мениджър в The Eelbrookc. Работил е и като режисьор за MN Productions. Не само това, но той също създаде свой собствен музикален лейбъл, NuffSed. През 2018 г. той създава свой собствен канал в YouTube, за да преследва любовта си към заснемането и монтажа. Писал е по различни теми, включително хранене, начин на живот и фитнес. Той обаче вече не е активен в него. Майлс се появява в няколко от видеоклиповете на Джак Мейнард.

Той стана известен, след като се появи в Произведено в Челси, сезон 15 на Channel E4 през 2018 г. Освен това той ще участва в телевизионния сериал Ex on the Beach през 2020 г. Сега той е модел, тренира във фитнеса и установява присъствие в социалните медии . Той възнамерява да основе собствена фирма и да стане предприемач възможно най-скоро.

Майлс Назер Гадже и запознанства

С кого се среща Майлс Назер? В момента Майлс Назер е необвързан и не е забелязван във връзка. Преди това е бил ангажиран с Maeva D’Ascanio. Те бяха заедно около три години. Те обаче се разделиха поради проблеми с доверието. Най-вероятно е излизал и с Амелия Мист.

Популярни Публикации