Майло Вентимиля- Биография, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, тегло, религия

Майло Вентимиля е известен американски актьор, режисьор и продуцент, който е активен в развлекателната индустрия от 1995 г. Той вече работи в тази индустрия повече от 25 години. Той мечтаеше да спечели Оскар от дете и се интересуваше от актьорско майсторство от дете. По същия начин той избра театъра за свой основен предмет.

Този актьор е добре известен с ролята си на Питър Петрели в телевизионния сериал на NBC „Heroes'. Той е известен и с ролята си на Джес Мариано в хитовия сериал „Gilmore Girls'. Освен с актьорството, той се е занимавал в режисурата, писането и продуцирането. Освен това той е получавал и печелил престижни номинации и награди за своите актьорски способности. Научете повече за Майло Вентимиля Био, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Майло Антъни Вентимиля
Псевдоним Майлоу
Известен като актьор
Възраст 44-годишен
рожден ден 8 юли 1977 г
Родно място Анахайм, Калифорния, Съединени щати
Зодия Рак
Етническа принадлежност италианско-сицилиански
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 78 кг
Измервания на тялото 45-15-34 инча
Размер на бицепса 15 инча
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 10
Приятелка/запознанства Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 12 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, Шофиране

Кой е Майло Вентимиля?

Майло Антъни Вентимиля е роден в Анахайм, Калифорния, на 8 юли 1977 г. Той е най-малкото дете на Питър Вентимиля и Карол Вентимиля. По същия начин той се развива заедно с двете си по-големи сестри, Лесли и Лоръл. Той също е на 44 години към 2022 г. и е роден под знака на Рак.Колко висок е Майло Вентимилия?

Майло Вентимилия е от американски произход и бял етнос. От страна на баща си той е от италианско-сицилиански произход, а от страна на майка си е от английски и шотландски произход . Освен това, той е висок 5 фута 9 инча (1,75 м/175 см) и тежи приблизително 78 кг (172 фунта). Измерванията на тялото му са 45-15-34 инча. Той също така има светлокафяви очи и тъмнокафява коса, както и самоописана изкривена уста.

  Майло Вентимиля

Майло Вентимиля позира с колата си (Източник: Instagram)

Образование на Майло Вентимиля

По отношение на образованието си, Майло Вентимиля завършва гимназията в Ел Модена през 1995 г. След това се записва в Калифорнийския университет, където получава бакалавърска степен по театър. Освен това през 1995 г. той се присъединява към American Conservatory Theatre за тяхната лятна програма.

Социална медия

Мило Вентимиля има активни акаунти в социалните медии. Неговият акаунт в Instagram (@miloanthonyventimiglia) има 2 милиона последователи, а той има 616,9 хиляди последователи в Twitter (@MiloVentimiglia). По същия начин му липсва проверена страница във Facebook.

Коя е съпругата на Майло Вентимиля?

Майло Вентимиля преди това се срещаше с Алексис Бледел от 2002 до 2006 г., Еми Росъм през 2007 г. и Хейдън Панетиер от 2007 г. до 2009 г. По същия начин той се срещаше с холивудския агент за таланти Изабела Брустър през 2010 г. Въпреки че се разделиха след няколко месеца, те се срещнаха отново през 2013 г. За съжаление , те се разделят отново през 2014 г.

Как Майло Вентимилия преследва кариерата си?

Майло Вентимиля прави своя филмов дебют като Джейсън във филма от 1997 г. „Животът на момчетата 2“. През 1999 г. той се появява в „She's All That“ и „Speedway Junky.“ След това той се появява в „Winter Break“ през 2003 г., „Cursed“ и „Dirty Deed“ през 2005 г. По подобен начин през 2006 г. той играе Лумис Кроули и Роки Балбоа младши в „Рики Балбоа.“ Другите му филми включват „Патология“, издаден през 2008 г., „Геймър“ и „Брониран“, издаден през 2009 г., „Редът на хаоса“, издаден през 2010 г., и „Разделението“ ,' издаден през 2011 г. През 2012 г. той се появява в два филма. Майло също играе Пауло, Frat Boy Milo и Крис Форд във филмите от 2013 г. Kiss of the Damned, 'Grown Ups' и 'Killing Season', съответно.

От 2006 г. до 2010 г. той беше член на главния актьорски състав на сериала за супергерои на NBC „Heroes“, играейки ролята на Питър Петрели. В резултат на тази роля той получава множество номинации. По същия начин той се появява заедно с актьори като Сантяго Кабрера, Джак Коулман, Грег Грунбърг, Али Лартър, Адриан Пасдар и други. Той също така озвучава няколко сериала, включително „Robot Chicken“ през 2008 г., „Wolverine“ през 2011 г. и „Ultimate Spider-Man“ през 2015 г. Междувременно той се появява в предавания като „Suite 7“, „The Web Ventures of Джъстин и Алдън', 'Готъм', 'Лигата' и 'Момичетата Гилмор: Една година от живота'. По същия начин той в момента е свързан с романтичната семейна драма телевизионен сериал 'Това сме ние', чиято премиера беше през 2016 г. все още е в производство.

Нетната стойност на Майло Вентимиля 2022 г

Майло Вентимиля е талантлив актьор, продуцент и режисьор с нетно състояние от 12 милиона долара към 2022 г. Той печели много чрез развлекателната си кариера.

Факти

  1. Имал е множество връзки.
  2. Майло е в развлекателната индустрия от 25 години.
  3. Той е активен в социалните мрежи.

Популярни Публикации