Майло Манхайм- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера

Майло Манхайм е популярен американски актьор и личност в социалните медии. Той стана известен с ролята си на Зед в оригиналния филм на Disney Channel Zombies и неговото продължение, Zombies 2. През 2018 г. той завърши втори в сезон 27 на Dancing with the Stars. Включете се, за да научите повече за Wikipedia на Майло Манхайм, биография, възраст, височина, тегло, приятелка, семейство, нетно състояние, кариера и много други интересни факти за него.

Бързи факти

Истинско име Майло Манхайм
Псевдоним Майлоу
Известен като Актьор, звезда в социалните медии
Възраст 21 годишен
рожден ден 6 март 2001 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Знак за раждане Риби
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 57 кг (127 паунда)
Измервания на тялото прибл. 36-29-38 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 7,5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. 0 000 (USD)

Майло Манхайм Биография

На колко години е Майло Манхайм? Той беше роден на 6 март 2001 г.; Той е в момента двадесет и едно години. Неговият астрологичен знак е Риби. Той е роден в Лос Анджелис, Калифорния. Той е от смесен етнос и има американско гражданство.

Освен това знайте за нетната стойност на Келси Крепел, биография, възраст, националност, етническа принадлежностВисочина, тегло и измерване на тялото на Майло Манхайм

Какъв е ръстът на Майло Манхайм? Той е висок 5 фута 8 инча, 1,78 метра или 178 сантиметра. Той тежи около 57 кг (127 фунта). Освен това той има кафява коса и тъмнокафяви очи. Освен това е фитнес фанатик. Носи 7,5 американски размер обувки.

 Майло Манхайм

Майло Манхайм (Източник: Instagram)

Връзки и афери на Майло Манхайм

Коя е приятелката на Майло Манхайм? Той все още не е разкрил нищо за живота си на срещи. В момента е необвързан и се е отдал на кариерата си.

Родители на Майло Манхайм

Манхайм е роден и израснал в калифорнийския град Венеция. Майка му е актриса на име Камрин Манхайм, а баща му е бивш модел на име Джефри Брезовар. Той е евреин и посещава светско еврейско общностно училище за своята бар мицва.

Нетната стойност на Майло Манхайм 2022 г

Колко е нетната стойност на Майло Манхайм? Манхайм беше обявен за една от знаменитостите, състезаващи се в сезон 27 на Dancing with the Stars на 11 септември 2018 г. Той възнамерява да продължи кариера като актьор и модел. С едно от първите си видеа той стана вирусен. Нетното състояние на Майло Манхайм се оценява на около 500 000 долара към октомври 2022 г.

Майло Манхайм Професионална кариера

Актьорската кариера на Манхайм започва, когато е на шест години в местна програма за след училище в Кълвър Сити. Той се появява в 20 различни мюзикъла с Liza Monjauze Productions от 2008 г. насам. През 2009 г. той участва заедно с майка си в триреплика в телевизионния сериал на CBS Ghost Whisperer. Манхайм спечели наградата за най-добра главна мъжка роля на Фестивала за музикален театър в Ню Йорк през 2017 г. за изпълнението си в мюзикъла Generation Me 2017. След това той беше избран за главна роля в телевизионния филм Zombies на Disney Channel, чиято премиера беше на 16 февруари 2018 г. Той беше сдвоен с Уитни Карсън, професионална танцьорка.

Факти

 • Той е много близък с майка си и често публикува нейни снимки в своите социални медийни платформи.
 • Имената на баща му и майка му не са известни на широката публика.
 • Той също има братя и сестри.
 • Манхайм беше обявен за една от знаменитостите, състезаващи се в сезон 27 на Dancing with the Stars на 11 септември 2018 г.
 • Той е много активен в социалните медии и обича да общува с последователите си.
 • Любимият му цвят е бялото.
 • Манхайм и Карсън завършиха втори в състезанието на 19 ноември 2018 г., губейки от радио личността Боби Боунс.
 • На 11 февруари 2019 г. беше обявено, че се работи по продължение на Zombies. Манхайм ще повтори ролята си на Зед в Zombies 2, който ще излезе на 14 февруари 2020 г.
 • Той е голям фен на баскетбола.
 • Интересите му включват свирене на китара и танци.
 • В свободното си време той обича да играе бейзбол.
 • Той публикува любимите си закуски и подправки в TikTok, където има над милион последователи.

Освен това знайте за нетната стойност на Coconut Kitty, възрастта, биографията, етническата принадлежност, националността

Популярни Публикации