Майката на д-р Дре Верна Йънг: неща, които хората не знаят

Верна Йънг е знаменитата майка на американския рапър Андре Ромел Йънг, по-известен като д-р Дре. Верна е учител в Харлингенското консолидирано независимо училище. Тя също беше станала директор на началното училище Bonham за почти девет години.

Бързи факти

Пълно име Верна Йънг
Дата на раждане N/A
Възраст 88 години
Височина/колко висок?
5 фута 7 инча или 1,70 метра
Професия Учител
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност N/A

Д-р Дре, синът на Верна, е отгледан от баба си

Дре израства в Комптън, Калифорния, като син на Теодор и Верна. Г-н и г-жа Йънг се женят през 1964 г., но се развеждат през 1972 г. Според източници Верна по-късно се жени за Къртис Крейън и има три деца.

Художникът преди това е посещавал гимназия Compton, но поради бандитско насилие е преместен в гимназията Roosevelt Junior School. Цялото семейство се премести в Комптън и в апартамент. Според източниците той е отгледан от баба си в New Wilmington Arms в Compton.Върна Йънг се омъжи и за тримата мъже.

Верна, образователен лидер, има син, Теодор Йънг, с когото се жени през 1964 г. Двамата са женени девет години, преди да се разведат по неизвестни причини. Според източниците по-късно тя се омъжва за Къртис Крейън и има три деца: двама сина и дъщеря. Съюзът на двойките обаче не продължи дълго и те бяха разделени. Дамата беше свързана с Уорън Грифин, което позволи на Дре да добави един доведен брат и три доведени сестри към родословното си дърво.

Синът й, д-р Дре, е имал връзки с няколко жени. Сега той има връзка с Никол Йънг. Той има седем деца от различни жени. Тайра Йънг, Худ Хирург (от Касандра Джой Грийн) и Ла Таня са негови деца. Даниел Йънг (Лиза Джонсън), Труис Йънг и Истински Янг (Никол Йънг), Марсел Йънг (Мишел) и Андре Йънг младши (Дженита Портър).

Д-р Дре е настоящият съпруг на бившата съпруга и семейните сестри на играча от НБА Седейл Трейт.

Дре е излизал с много жени през целия си живот, започвайки, когато е бил на 16 години. Двойката има син, който също като баща си е рапър, известен като Hood Surgeon. По това време той се срещаше с Лиза Джонсън. Според източниците Дженита Портър и Дре са били заедно през 1988 г. и имат син, който тя е родила през 1990 г.

По-късно същата година, през 1996 г., художникът се жени за бившата съпруга на Седейл Треат. По онова време той беше неин съпруг и двамата имаха три деца, но според източници тези двойки се развеждат през юни поради непреодолими различия.

  д-р Дре

д-р Дре

Внуците на Верна

Синът й е излизал с редица жени през целия си живот. Според източниците той е имал деца с всичките си бивши любовни интереси. Той имаше син на име Къртис от първата си приятелка. След като се разведоха, той имаше дъщеря с Лиза Джонсън на име Ла Таня Даниел Йънг.

Поради различни обстоятелства двойката се развежда, след което синът й се жени за Дженита Портър и има син на име Андре Йънг, който умира в началото на двадесетте си години в резултат на прекомерна употреба на хероин и морфин.

Марсел е роден през 1991 г. от тогавашната приятелка на Дре Мишел, с която той излиза в продължение на девет години. Никол и Дре бяха благословени със син Труис през 1997 г. и дъщеря Трули през 2001 г.

Синът на Верна има мозъчна аневризма

Д-р Дре, синът на Верна, страда от състояние, известно като мозъчна аневризма. Дре току-що беше публикувал благодарствено съобщение в своите сайтове за социални мрежи, според източници. Той изрази благодарност на всички членове на семейството си, добри хора и приятели за тяхната любов и подкрепа.

Той също така заяви, че се чувства добре и че получава допълнителни грижи от своя медицински екип. Според източниците той също така е заявил в публикациите си, че скоро ще се прибере у дома и ще излезе от болницата.

Нетна стойност

Нетната стойност на Верна Йънг не е разкрита, но синът му д-р Дре, американски рапър, звукозаписен продуцент и предприемач от Съединените щати, струва 800 милиона долара към 2021 г.

Възраст и ръст

  1. По това време тя е на 88 години.
  2. Височината й е 5 фута 7 инча или 1,70 метра.

Популярни Публикации