Майк Забоник - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Mike Zabonik е базиран в Тексас заварчик и автомонтьор. Майк Забоник е добре известен като участник в риалити шоуто „Желязно възкресение“. По същия начин той сега работи като механик, реставрирайки и произвеждайки автомобили и камиони. Научете повече за Майк Забоник Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Micheal Zabonik
Дата на раждане: 14 юли 1961 г
Възраст: 60 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Механик
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Кимбърли К. Томас
Цвят на очите кафяво
Родно място Окръг Далас
Националност американски

Биография и ранен живот

Пълното име на Mike Zabonik е Micheal A Zamboni. Роден е на 14 юли 1961 г. Роден е в окръг Далас, Тексас. По същия начин той в момента е на 60 години. Той е от американски произход и е роден под знака на Рака.

Той не е разкрил никаква информация за семейството си. По същия начин няма налична информация за неговите баба и дядо или братя и сестри. В резултат на това имената и самоличността на членовете на семейството му остават неизвестни. Освен това той е премълчал важни подробности за живота си.



Той се държи тихо в интернет и не разкрива никакви подробности за личния си живот. Въпреки това, предвид възрастта си, най-вероятно е завършил гимназия. Не е известно дали е посещавал университет, за да продължи образованието си.

Височина и тегло на Майк Забоник

Майк Забоник е в началото на 60-те. Подробности относно ръста и теглото му за момента не са налични. По същия начин той има кафяви очи и обикновено носи шал на главата си.

Професионален живот

В момента Майк е самостоятелно зает като механик. Той поддържа, възстановява и произвежда автомобили и камиони. По същия начин той е ревностен в работата си. Само неговата страница в Instagram демонстрира отдадеността му на работата, тъй като всичките му публикации са за нея.

Освен това той придоби известност, след като се появи в телевизионното риалити шоу Iron Resurrection. Шоуто е за реставриране на ретро автомобили и вдъхване на нов живот. Между 2016 и 2018 г. той се появява в шоуто в продължение на близо две години.

Майк Забоник Нетна стойност

По същия начин той също е натрупал прилична сума пари чрез появата си в риалити шоуто, Iron Ressurection. Въпреки това, Нетното състояние на Майк Забоник е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Майк Забоник Съпруга и брак

Говорейки за състоянието на връзката на Майк. В момента е разведено момче. Той е женен и разведен два пъти. По същия начин първият се жени за Валери К Макуортър през 1980 г. в окръг Далас. Двойката обаче се раздели след няколко години брак. По същия начин той се жени за Кимбърли К. Томас на 8 ноември 2010 г. в Далас. Двойката се раздели след четири години брак на 27 януари 2014 г.

Автомонтьорът е живял тих и спокоен живот. Доволен е от работата си и не се е забърквал в скандали и полемики. По същия начин той е стоял на мили далеч от всякакъв вид неприятности.

Популярни Публикации