Майк Несмит- Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Робърт Майкъл Несмит е известен музикант, автор на песни, продуцент, актьор и автор от Съединените щати. Майкъл също е известен предприемач и филантроп в Съединените щати. Неговата знаменитост започва, когато се присъединява към Monkees, поп-рок група, и когато е актьор и съ-звезда в телевизионния сериал Monkees, който се излъчва от 1966 до 1968 г.

Несмит също е автор на няколко популярни песни, които са широко признати по целия свят. След като групата се разпада, Несмит възобновява кариерата си на свирене на живо и писане на песни. В резултат на това знаменитостта и дори да има топ 40 хитова песен след присъединяването си към кънтри-рок групата станаха част от живота му.

Бързи факти

Празнувано име: Майк Несмит
Истинско име/пълно име: Робърт Майкъл Несмит
Пол: Мъжки
Възраст: 79 години
Рождена дата: 30 декември 1942 г
Родно място: Хюстън, Тексас, САЩ
националност: американски
Височина: 6 фута
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Катрин Билд (м. 1976–1988), Филис Барбър Несмит (м. 1964–1972)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Кристиан, Джонатан, Джесика и Джейсън)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Майк Несмит гей ли е?: N/A
Професия: Музикант, автор на песни
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 55 милиона долара

Биография на Майк Несмит

Майк Несмит е роден в дом, където майка му е била единствената прехрана. Една приказка е свързана с това как майка му стана богата в резултат на това, което повечето хора биха нарекли грешка. Бет Несмит, майката на Майкъл, работеше като пишеща машина и беше раздразнена от това колко грешки прави, когато пише. Грешките я принудиха да поднови усилията си.Изненадващо, тя създаде първата коригираща течност в дома си с помощта на семейния блендер. Бет отстрани течната грешка, тъй като вече нямаше печатни грешки. След това течността е наречена Liquid Paper. По-късно Bette продава течната хартия на Gillette за 1,6 милиарда долара.

Несмит посещава Антонио Колидж, където открива страстта си към народната музика. Впоследствие започва да записва и изпълнява произведенията си. Несмит се премества в Лос Анджелис в средата на 60-те години, за да продължи кариерата си. Това се случи, след като Несмит служи две години във военновъздушните сили на Съединените щати като самолетен механик във военновъздушната база Шепърдс. Докато е в Лос Анджелис, той печели позиция в телевизионна програма с групата Monkees. Този ансамбъл написа, записа и продаде няколко популярни песни по целия свят.

  Майк Несмит

Възраст, височина, тегло на Майк Несмит

Майк Несмит е роден на 30 декември 1942 г. и към 2022 г. е на 79 години. Висок е 6 фута и тежи 70 кг.

кариера

Несмит започва своята професия веднага след завършване на мандата си във военновъздушните сили. Впоследствие той се научи да свири на китара и беше член на много групи, преди да се премести в Лос Анджелис с двама от приятелите си. Несмит придобива практиката да пише поезия, която служи като основа за неговите композиции. Той записва много песни за различни продуценти, преди да получи актьорска позиция в телевизионен сериал през 1965 г.

Той беше член на певческата група „The Monkees“, която беше включена в актьорски сериал със същото име. След като актьорският състав беше завършен, „Screen Gems“ закупи неговите мелодии за включване в продукцията. Когато Monkees успяха да уволнят мениджъра Don Kirshner, те получиха контрол върху своите записи и избор на песни.

Те записаха само като квартет в един албум, 1967's Headquarters. През 1969 г. създава Първа национална група, за която е автор на повечето песни. Като един от предците на кънтри-рок музиката, групата придоби значителна известност, издигайки една от песните си до номер 21 в топ 40 на Билборд. The Long Sandy Hair of Neftoon Zamora, дебютната книга на Несмит, беше издадена през 1998 г. Той също служи като изпълнителен продуцент на филма Repo Man.

Постижения и награди

Майк Несмит е наричан пионер на кънтри музиката. В началото на 80-те години той си партнира с един от най-близките си приятели, P.J O’Rourke, за да се състезава в ежегодното офроуд събитие Baja 1000. Инцидентите са описани подробно в книгата на О’Рурк „Шофиране като луд“. Той обаче продължава да прави музика и последният му албум е публикуван през 2006 г.

През 1992 г. той предприема концертно турне, за да популяризира издаването на компактдиска на соловия си албум на RCA. През 2012 г. той посети Европа, преди да се присъедини към своите колеги от Monkees на турнето им в САЩ. Въпреки участието си в телевизионен сериал в края на 60-те години на миналия век, той се появява и като шофьор на такси в Whoopi Gold на Упи Голдбърг

Нетната стойност на Майк Несмит през 2022 г

на Майкъл Несмит нетното състояние се очаква да бъде 55 милиона долара към юли 2022 г. Това е много заслужено в резултат на неговата музика, писане на песни, авторство на книги и актьорско майсторство. Кариерата на Несмит като автор на песни просперира и той също записва свои собствени мелодии. Той също участва в най-дълго излъчвания телевизионен сериал, който е продължил седем сезона.

Някои от песните му са използвани и в актьорския състав на телевизионната програма The Monkees. Състоянието на Майкъл произтича от музиката му и най-продаваните му книги по света.

Независимо колко дълъг или кратък е бил животът на Майкъл, той може да твърди, че е живял живот на истински доходи. Писането на книги, музиката и актьорската кариера на Майкъл процъфтяват от 60-те години на миналия век, което му осигурява препитание.

Хард рок Ник Съпруга, брак

Бет Несмит беше самотна майка, която отгледа единственото си дете, Несмит. Има четири деца и е женен три пъти. Несмит се жени за първата си съпруга през 1964 г. и те имат три деца заедно. Крисчън е роден през 1965 г., Джонатан е роден през 1968 г., а Джесика е родена през 1970 г.

През 1972 г. Несмит и съпругата му Филис Ан се развеждат. Той се жени за втората си съпруга Катрин Билд през 1976 г., а за третата си жена Виктория през 2000 г., но бракът се разпада след 11 години. Несмит също има син Джейсън от връзката си с Нурит Уайлд. Те се запознаха с Нурит по време на снимките на „The Monkees“.

Популярни Публикации