Майк Маккарти - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Майк Маккарти е изключително известен треньор по американски футбол. Майк Маккарти е бил свързан с различни футболни отбори и е тренирал футбол от най-високо ниво дълго време. В момента той е старши треньор на Далас Каубойс от Националната футболна лига.

Бързи факти

Пълно име: Майк Маккарти
Дата на раждане: 10 ноември 1963 г
Възраст: 58 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Треньор по футбол
Държава: елен
Височина: 6 фута 6 инча (1,98 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 15 март 2008 г
Съпруга Джесика Маккарти
Развод Кристин
Нетна стойност 7 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Сив
Родно място Питсбърг, Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Университет Бейкър, обществен колеж Скотсдейл
баща Джо Маккарти
Майка Елън Маккарти
деца 5

Биография на Майк Маккарти

Майк Маккарти е роден в Питсбърг, Пенсилвания, Съединени американски щати на 10 ноември 1963 г. Към 2022 г. той ще бъде на 58 години. Джо Маккарти е негов баща, а Елън Маккарти е негова майка.

Той е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това той е от кавказки произход. Неговата зодия е Скорпион според астрологията.Образование на Майк Маккарти

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Той също така завършва висшето си образование в Scottsdale Community College. Той също така посещава университета Бейкър.

Височина и тегло на Майк Маккарти

Майк Маккарти е много привлекателен и има прекрасен характер. Футболният треньор е висок приблизително 6 фута и 5 инча. Докато тежи 104 кг. Освен това не е публикувана информация за цялостното измерване на тялото. Очите му са кафяви и има сива коса.

  Майк Маккарти

Майк Маккарти със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

По отношение на професията Майк Маккарти е известен футболен треньор. Той имаше силен интерес към футбола от малък и се стремеше да играе професионално. Той беше член на футболния отбор Fighting Artichokes по време на кариерата си на играч.

Като играч беше в добра форма. Освен това, когато става дума за треньорската му кариера, той започва като координатор по защита в държавния университет Форт Хейс в Канзас. Той работеше основно с защитници и защитници там.

След кариерата си той работи като треньор при Пол Хакет. През сезон 1992 г. той работи и като дипломиран асистент в продължение на три сезона. Марти Шотенхаймър беше старши треньор на Канзас Сити Чийфс през 1993 г. Той беше нает като техен треньор на куотърбека през 1995 г. Освен това той стана треньор на куотърбека на Пакърс през 1999 г.

Продължавайки кариерата си, той е служил като офанзивен координатор за Ню Орлиънс Сейнтс и Сан Франциско 49ърс. Той също така стана главен треньор на Пакърс и Каубойс.

От днес той е старши треньор на Далас Каубойс. Днес му бяха дадени различни титли като признание за изключителната му работа. Някои от тях включват помощник-треньор на годината на USA Today, треньор на годината на Motorola NFL, треньор на годината на NFL Alumni и други.

Нетната стойност на Майк Маккарти

Майк Маккарти се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата му нетна стойност е около 7 милиона щатски долара.

Съпруга на Майк Маккарти, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Майк Маккарти, той е женен. На 15 март 2008 г. той се жени за Джесика Маккарти. Те имат пет деца и живеят охолен живот.

Освен това преди това той имаше връзка с Кристин, но те се разведоха през 1995 г. Въпреки че той е открит за предпочитанията си по пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации