Майкъл Уедърли - Възраст, височина, нетно състояние, съпруга, кариера, националност

Майкъл Уедърли е известен актьор, продуцент и режисьор от Съединените щати. Майкъл Уедърли е най-известен с ролята си на Антъни ДиНозо в телевизионния сериал NCIS. Научете повече за нетната стойност на Майкъл Уедърли, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, съпруга, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Майкъл Уедърли
Дата на раждане 08 юли 1968 г
Възраст 54 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 12
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Мъжки
Професия актьор
Държава Съединени щати
Височина 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение женен
Женен Дата 30 септември 2009 г
Съпруга Бояна Янкович
Разделям Ванеса Мара и Рейчъл Хънтър
Развод Амелия Хайнле
Нетна стойност 45 милиона долара
Заплата 10 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата тъмно кафяво
Размер на тяло 44-34-38 инча
Родно място Ню Йорк Сити, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност ирландско-американски
Религия Кристиян
образование Американски университет
баща Майкъл Манинг Уедърли старши
Майка Патриша О'Хара
Братя и сестри (Едно) Уил Уедърли
деца (Три) Оливия Уедърли, Лиъм Уедърли и Август Манинг Уедърли
Twitter Майкъл Уедърли в Twitter
Instagram Майкъл Уедърли Instagram
IMDB Майкъл Уедърли IMDB
Седмица Майкъл Уедърли Wiki
Марка N/A
Хоби N/A

Майкъл Уедърли Биография, възраст и националност

Кой е Майкъл Уедърли? Майкъл Уедърли е роден на 08 юли 1968 г. Той е сега 54 години. Майкъл е роден в Ню Йорк, Ню Йорк, и е от американски произход. По същия начин той идва от християнско семейство и е роден под знака на Рак. По същия начин Майкъл е от ирландско-американски произход. Продължавайки, името на баща му е Майкъл Манинг Уедърли старши, а името на майка му е Патрика О’Хара. Майкъл също е израснал с брат и сестра на име Уил Уедърли. Майкъл също се интересува от актьорско майсторство и музика от дете.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Майкъл Уедърли? Майкъл е висок и красив мъж, който обсъжда физическите си данни. Той е висок 6 фута 3 инча (1,91 м) и тежи около 87 кг (191 фунта). По същия начин той притежава 16-инчови бицепси и размер на обувките 12 инча (САЩ). Истинските му физически измервания (гърди-талия-ханш) са около 44-34-38 инча. Тя също има тъмнокафява коса и набор от примамливи сини очи.  Майкъл Уедърли

Майкъл Уедърли позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Майкъл Уедърли за 2022 г

Каква е нетната стойност на Майкъл Уедърли? Майкъл Уедърли е натрупал значително състояние през цялата си кариера. Смята се, че Майкъл Уедърли струва 45 милиона щатски долара към 2022 г . Michale, от друга страна, прави приблизително 10 милиона долара всяка година. Михале сега се радва на трудно спечеленото си богатство със семейството си.

Професионален живот, кариера и стил на живот

През 1988 г. Майкъл започва своята актьорска кариера. Започва професионалната си актьорска кариера, след като напуска колежа. Майкъл прави своя актьорски дебют в малка роля в телевизионното шоу на The Cosby Program (1988). По същия начин той беше избран за ролята на Купър Алдън в телевизионния филм Loving. През 1992 г. той получава роля в телевизионния сериал The City, в който участва от 1992 до 1996 г. След това се премества в Лос Анджелис, където получава повтаряща се роля в телевизионния сериал на FOX Significant Others. Изпълнението му в сериала катапултира кариерата му на следващото ниво, тъй като беше добре оценено от публиката. След това той започва да получава все по-важни роли във филми и телевизионни предавания.

През 2000 г. той изобразява Логан Кейл в телевизионния сериал Dark Angel (2000-2002). По същия начин Майкъл участва в 42 епизода на картината, което му помогна да стане известно име и един от най-известните американски телевизионни изпълнители. Оттогава Майкъл участва в над тридесет филма и телевизионни предавания.

Съпруга, брак и статус на връзка

Коя е приятелката на Майкъл Уедърли? Майкъл Уедърли вече е женен за Бояна Янкович. Божана е писателка от Сърбия. Двамата се срещнаха през 2008 г. и се ожениха година по-късно, на 300 септември 2009 г. Те имат две деца: Оливия Уедърли, момиче, и Лиъм Уедърли, момче.

Факти

  • Майкъл Уедърли е известен американски актьор, продуцент и режисьор.
  • Майкъл Уедърли е известен с ролята си на Антъни ДиНозо в телевизионния сериал NCIS.
  • Говорейки за наградите си, Майкъл спечели най-добър документален портрет на фестивала за документални филми в Лос Анджелис през 2017 г.
  • По същия начин той е номиниран за най-добър поддържащ актьор в телевизионен сериал от наградите Saturn за телевизионния си сериал Dark Angel през 2001 и 2002 г.
  • В момента Майкъл Уедърли има семейна връзка с Бояна Янкович.

Също така, знайте за Нетна стойност, възраст, биография, националност на Брин Картели

Популярни Публикации