Майкъл Олизе - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Майкъл Олиз е известен и талантлив млад футболист от Англия. Той е професионален футболист на Кристъл Палас. Преди това той е играл за Арсенал и Челси.

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Олиз
Дата на раждане: 12 декември 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: футболист
Държава: Англия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Лондон
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството

Биография на Майкъл Олиз

Майкъл Олиз е роден на 12 декември 2001 г. в Лондон, Англия. Към днешна дата той е на 20 години. Michael Akpovie Olise е истинското му име. Има малко информация за неговите родители и братя и сестри.

Той е от британска националност и следва християнството. Освен това той е от смесен етнос. Неговата зодия е Стрелец според астрологията.Майкъл Олиз Образование

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Освен това той завършва университетското си образование.

Височина, тегло на Майкъл Олиз

Майкъл Олиз е много привлекателен и има прекрасен характер. Футболистът е висок приблизително 5 фута и 9 инча. Той тежи 67 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Очите му са кафяви, а косата му е черна на цвят.

 Майкъл Олиз

Майкъл Олиз със своите приятели (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Майкъл Олиз е талантлив млад френски футболист. Той започва да играе футбол в ранна възраст и се стреми към успешна кариера. В началото на кариерата си футболистът е играл за Арсенал, Челси и Манчестър Сити.

Арсенал от 2008 до 2009, Челси от 2009 до 2016 и Манчестър Сити от 2016 до днес. През 2018 г. той беше приет за стипендия на академията на Reading.

По-късно Майкъл Олиз става член на програмата за стипендии на Reading Academy. През юли 2018 г. той се съгласи на тригодишен договор. Той също беше номиниран за EFL Млад играч на сезона по време на престоя си там. Той беше обявен за млад играч на сезона на EFL. Освен това по-късно той подписа петгодишен договор с Кристъл Палас на 8 юли 2021 г.

При победата на Кристъл Палас над Тотнъм играчът направи своя дебют във Висшата лига. Дебютният му гол дойде срещу Лестър Сити. Това го направи най-младият голмайстор на Висшата лига след Клинтън Морисън. Той също така е играл международни мачове за Франция U18 и Франция U-21. Той има право да играе за Франция, Алжир, Англия и Нигерия.

Майкъл Олиз Нет Уърт

Майкъл Олиз се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към октомври 2022 г. общата му нетна стойност е приблизително 1,5 милиона щатски долара.

Майкъл Олиз Съпруга, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Micahel Olise, той не е женен. Няма доказателства в подкрепа на връзката му с някого. Освен това той няма други връзки. Докато той е открит относно предпочитанията си по пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации