Майкъл Мозли- Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, етнос, височина, кариера

Майкъл Мозли е американски актьор, участвал във филми и телевизионни програми. Дрю Съфин в Scrubs, Тед Вандеруей в Pan Am, Шон Кийгън в Longmire, Мейсън Йънг в Ozark и д-р Лайт в Titans са ролите, с които Мозли е най-известен. Кариерата му обхваща двадесет години в киното и телевизията.

Бързи факти

Име Майкъл Мозли
Нетна стойност 3 милиона долара
Дата на раждане 22 март 1957 г
Възраст 65 години
Родно място Калкута, Западен Бенгал, Индия
В момента, Live In Лондон, Англия
Етническа принадлежност Английски, френски и ирландски произход
Роден град Калкута, Западен Бенгал
Зодия зодия Дева
Училище/Гимназия Пансион, Англия, Великобритания
Колеж/Университет Нов колеж на Оксфордския университет, Оксфорд, Обединеното кралство
Royal Free Hospital Medical School, Лондон, Англия
приятелка Клеър Бейли
Семейно положение Женен
Име на съпругата Клеър Бейли

Биография на Майкъл Мозли

Майкъл Мозли е роден на 22 март 1957 г. и е на 65 години към 2022 г. Той е роден в добре установено християнско семейство от Калкута, Западен Бенгал, Индия, където е отгледан. Националността му е британска и той се придържа към християнската вяра. Бащата на Майкъл Мозли, г-н Мозли, беше банкер по професия, докато майка му, г-жа Мозли, беше домакиня. Той няма братя и сестри. Майкъл Мозли е единствено дете без братя и сестри.

Първоначалното му образование е завършено в училище-интернат в Англия, Обединеното кралство. След това той се записва в Новия колеж на Оксфордския университет в Оксфорд, Обединеното кралство, където получава диплома по философия, политика и икономика. Освен това той посещава Медицинското училище на Royal Free Hospital, където учи медицина, за да стане психиатър.Височина, тегло на Майкъл Мозли

Майкъл Мозли е привлекателен, интелигентен и интелигентен човек с харизматично и смело поведение. Той е висок 5 фута 11 инча и тежи около 70 кг. Той има къса, модерна, тъмнокафява коса и прекрасни, хипнотични очи, които са в брилянтен нюанс на синьо.

кариера

  • Майкъл Мозли е най-известен с телевизионната си работа. Той е изобразявал видни герои в някои от най-успешните телевизионни програми.
  • Той изигра агента на ФБР Малкълм Аткинс в Kidnapped на NBC, Дрю Съфин в Scrubs на NBC, Jerry Tyson/3XK в Castle на ABC и Кайл Истърли в Justified на FX. Освен това той изигра Тед Вандеруей в историческата драма на ABC Pan Am, Шон Кийгън в съвременния уестърн криминален драматичен сериал на A&E/Netflix Longmire и Колтън в спин-офа на Walking Dead Fear the Walking Dead: Passage.
  • Мозли е изиграл, наред с други герои, Джони в комедийния сериал на USA Network Sirens, пастор Мейсън Йънг в криминалния трилър сериал на Netflix Ozark и Джо Фиш Риналди в криминалния драматичен сериал на Netflix Seven Seconds. Съвсем наскоро Майкъл участва в ролята на злия доктор Лайт в сериала за супергерои на DC Universe Titans. В предстоящия научнофантастичен сериал на Fox Next той ще има роля.
  • Майкъл е имал различни роли на големия екран във филми като The Blat Creatures, Swimmers, Room 314, The Insurgents, The Accidental Husband, Four Single Fathers, The Proposal, Autumn Wanderer, Hot Pursuit, Peppermint и Sister Aimee.

Нетната стойност на Майкъл Мозли през 2022 г

Приблизителната нетна стойност на Майкъл Мозли е 3 милиона долара към октомври 2022 г. 42-годишният актьор е най-известен с ролите си в Generation Kill, Scrubs, Pan Am, Longmire, Castle, Sirens, Fear the Walking Dead: Passage, Ozark, Titans и Criminal Minds. Филмографията на Мозли включва The Bog Creatures, The Insurgents, The Accidental Husband, The Proposal и Hot Pursuit.

Съпругата на Майкъл Мозли, брак

Майкъл Мозли беше женен три години за актрисата и продуцент Анна Камп. Анна Камп се е появявала в няколко телевизионни програми, включително The Mindy Project, True Blood, The Good Wife, Good Girls Revolt и Perfect Harmony. Мозли предложи на Кемп през 2008 г. и двойката се ожени на 29 януари 2010 г. През 2013 г. те се разделиха.

Популярни Публикации