Майкъл Милор- Нетна стойност, биография, възраст, височина, гадже, кариера

Майкъл Мейлор е многостранен американски актьор и модел, най-известен с ролята си в телевизионния сериал The Young and the Restless. Започва кариерата си в ранна възраст, с участието си във филма от 2014 г. „Местно население“. Той се появява в предавания като Supergirl, Roadies и Chasing Life, преди да заеме повтаряща се позиция в The Young and the Restless. Mealor подписва с Wilhelmina Modeling Agency след преместването и кариерата му тръгва нагоре. Mealor е била модел за различни агенции, включително Abercrombie и Fitch US, в допълнение към актьорството. Актьорът се е снимал и в музикални клипове на Лейди Гага и Бритни Спиърс.

Бързи факти

Празнувано име Майкъл Мейлор
Възраст 29 години
Псевдоним Майкъл
Рождено име Майкъл Мейлор
Рождена дата 1992-02-29
Пол Мъжки
Професия актьор
Националност американски
Родена нация Америка
Място на раждане Атланта, Джорджия, Съединени щати
Етническа принадлежност Американско-бял
състезание Бяло
Религия Кристиян
Хороскоп Риби
Братя и сестри 1
Семейно положение Неомъжена
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Актьорска и моделска кариера
Нетна стойност 3 милиона долара
Височина 6 фута 3 инча (1,91 м)
Тегло 82 кг (181 паунда)
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Тъмно кафяво
Тип тяло Средно аритметично

Възраст и ранен живот

Майкъл Мейлор е роден на 29 февруари 1992 г. в Атланта, Джорджия, САЩ. Той е от американска националност и американска бяла етническа принадлежност. По същия начин религията му е християнска и той е кавказец. Майкъл ще бъде на 29 години през 2021 г., а зодията му е Риби, според рождената му дата. Mealor не е разкрил нищо за родителите си, но знаем, че има по-голяма сестра на име Каролайн.

Височина тегло

Колко висок е Майкъл Мейлор? Майкъл Милор е висок 6 фута 3 инча (1,91 м) и тежи приблизително 82 кг (181 фунта). Има среден тип тяло. Има красива тъмнокафява коса и очи. Майкъл безспорно се очертава като още една младежка сензация на сцената. Младите момичета не могат да се наситят на този бъдещ супермодел.  Майкъл Мейлор

Michael Mealor (Източник: Pinterest)

Майкъл Мейлор Гадже и запознанства

С кого се среща Майкъл Мелор? Майкъл Милор е необвързан мъж. Няма много информация за връзката и приятелката му, защото той пази празнина в личния си живот и медиите. Бившата му приятелка Брит Джонсън преди това беше в романтична връзка с него. Към момента можем спокойно да предположим, че той живее и се наслаждава на необвързания си живот. Сексуалната ориентация на Майкъл е хетеросексуална.

Нетната стойност на Майкъл Мейлор

Майкъл Мейлор е опитен човек с нетно състояние от 3 милиона долара към 2022 г , въпреки че точната му заплата не е оповестена. Той вече е изградил идентичност в кратката си професионална кариера. Подобно на много хора като него днес, той също е силно амбициозен и продължава да работи още по-усърдно, за да постигне целите си. Освен това кариерата му на актьор и модел му осигурява по-голямата част от доходите му. Той все още не е предприел никаква работа по одобрение.

  Инфографика за биография на Майкъл Мейлор

Биография на Майкъл Мейлор

Факти

  • Каролайн Мейлор е сестрата на Майкъл.
  • Брит Джонсън беше негова бивша приятелка.
  • Неговата зодия е Риби.
  • Актьорът се е снимал и в музикални клипове на Лейди Гага и Бритни Спиърс.
  • Позирал е за компании като Abercrombie и Fitch US.

Популярни Публикации