Майкъл Мей- Wiki, възраст, нетно състояние, приятелка, срещи, височина

Майкъл Мей е американски актьор, певец, модел и много талантлив художник. Майкъл, главният актьор, е роден с тайни актьорски способности и започва да играе на тригодишна възраст, пеейки солова песен на сцената в пиесата.

Бързи факти

Пълно истинско име Майкъл Мей
Псевдоним Майкъл, Майк
Популярни за Неговият телевизионен сериал Сладки магнолии
Възраст (към 2022 г.) 22-годишен.
Професия Моделиране и актьорско майсторство
Дата на раждане 29 април 1999 г. (четвъртък)
Място на раждане Атланта, Джорджия
Сегашен адрес Атланта, Джорджия
образование Завършвам
Име на училище Домашно обучение
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Телец
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг

Възраст и ранен живот на Майкъл Мей

Майкъл Мей беше роден на 29 април 1999 г , в Атланта, Джорджия . Той е 22-годишен към 2021 г . Майкъл може да е имал прекрасно възпитание, защото е започнал да работи като малко дете. Когато се явява на прослушване в Атланта, Джорджия на 5-годишна възраст, той е избран от Джой Первис от агенцията за таланти J Pervis и животът му се променя. Впоследствие той демонстрира уменията си в първия си телевизионен епизод на осемгодишна възраст, изобразявайки Чък в One Tree Hill. След като става известен, актьорът от One Tree Hill започва професионална актьорска кариера. Освен това има малко достъпна информация за неговата образователна история. Смятаме, че е завършил образованието си като домашно училище, защото е започнал работа като младеж.

Височина и тегло на Майкъл Мей

Майкъл Мей е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Майкъл Мей

Майкъл Мей Нет Уърт

Колко е нетното състояние на Майкъл Мей? Майкъл, който започна да работи на тригодишна възраст, сега има приблизителна нетна стойност от 10 милиона долара. Както беше казано по-рано, той е направил одобрения на марки в допълнение към работата като актьор. И той изисква големи разходи, за да работи като актьор с която и да е продуцентска компания. Сега той дължи всичко, включително превозно средство, луксозна резиденция, часовници, злато и голям банков баланс.

кариера

Майкъл започва своята актьорска кариера, като се появява във филма „Добри намерения“ и оттогава печели други забележителни роли. Той е участвал не само в телевизионни сериали, но и във филми. През 2012 г. издава албума One Tree Hill Soundtrack, в който пее песента We Are Gonna Make It. Тази песен е изпълнена от него в епизод от 2012 г. на неговата телевизионна програма One Tree Hill, в която той изобразява Чък.

Кариерата му расте от година на година, докато се появява в различни проекти. Sweet Magnolias, най-новият му телевизионен сериал, стартира в Netflix на 4 февруари 2022 г., като той играе ролята на Саймън Спрай. Той е единственият актьор, който се появява и в двата сезона на „Сладки магнолии“. Той оставя незабравима следа в индустрията, като работи с колегите си от Sweet Magnolias като Брандън Куин, ДжоАнна Гарсия Суишър, Карсън Роуланд, Брук Елиът, Анелиз Джъдж, Логан Алън, Дион Джонстън и много други.

Приятелка на Майкъл Мей и срещи

С кого се среща Майкъл Мей? Michale May има връзка с жена на име Ci. Въпреки факта, че Ci не е истинското й име, Майкъл се обръща към нея така. И двамата започнаха да се срещат на 18 февруари 2018 г. и оттогава са заедно. Ci е наблюдаван с Майкъл няколко пъти, както по време на обучението му, така и на снимачната площадка на филм. Предполагаме, че работи и в развлекателната сфера, но не като актьор. Майкъл пожела на партньора си честит Свети Валентин на 14 февруари 2019 г.

Популярни Публикации