Майкъл Луис- Нетна стойност, биография, възраст, брак, височина, кариера

Майкъл Луис е добре известен южноафриканско-британски бизнесмен, предприемач и председател. Като председател на Foschini Group Майкъл е добре познат в страната. Позволете ми да ви разкажа за Foschini Group, регистрирана на JSE марка за дрехи на дребно в Южна Африка.

Освен това, той служи като независим директор в Histogenics Corporation. Като успешен бизнесмен той е инвестирал и в редица мултинационални корпорации.

Майкъл Луис стана известен, след като се ожени за племенницата на принцеса Даяна лейди Кити Спенсър на 24 юли 2021 г. Сватбата им се състоя в Рим във Вила Алдобрандини. Научете повече за съпруга на лейди Кити Спенсър, Майкъл Люис Wiki, биография, възраст, съпруга, къща, височина, тегло, нетна стойност, родители, професия и факти.Бързи факти

Пълно истинско име Майкъл Луис.
Възраст (към 2021 г.) 62 години.
Професия Бизнесмен, предприемач и председател.
Дата на раждане 1959 г.
Място на раждане Южна Африка.
образование Магистър на науките (M.S.).
Алма матер Университетът на Кейптаун.
Нетна стойност £80 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Сол пипер.
Националност Южноафрикански и британски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.

Биография на Майкъл Луис

Майкъл Луис , бизнесменът милиардер, е роден в Южна Африка през 1959 г. Той е роден в проспериращо семейство. Според докладите неговият дядо Майер Луис е бил най-богатият бизнесмен в света и основател на веригата за търговия на дребно с мебели Lewis.

Майкъл, от друга страна, е на около 62 години (към 2021 г.). Майкъл, който идва от бизнес семейство, решава да започне собствен бизнес на ранна възраст.

Според Wikipedia той получава висшето си образование в университета в Кейптаун. След това започва да работи върху своята бизнес кариера. Сега той е известен бизнесмен и предприемач.

Майкъл Луис Съпругът на лейди Кити Спенсър е от бял кавказки етнос. Придържа се към християнската вяра. Името на баща му е „Стенли Луис“ и той притежава контролния пакет акции във Foschini Group, според източници.

Въпреки това няма точна информация за майка му или братя и сестри. Според докладите той е прекарал детството си в Южна Африка със своите братя и сестри и братовчеди.

  Майкъл Луис

Майкъл Луис със съпругата си (Източник: Pinterest)

Нетната стойност на Майкъл Луис 2022 г

Колко е нетната стойност на Майкъл Луис? Сега Майкъл Луис е един от най-известните бизнесмени в страната. В момента той е председател на Foschini Group. Освен това той служи като независим директор в Histogenicks Corporation.

Майкъл Луис има приблизителна нетна стойност от £80 милиона към октомври 2022 г , според източници. Той също така притежава имение за £19 милиона в централен Лондон, както и разкошен дом в Южна Африка.

Съпруга и брак на Майкъл Луис

Коя е съпругата на Майкъл Луис? Луис и лейди Кити Спенсър се срещат от 2018 г. Според SUN Майкъл е предложил брак на лейди Кити Спенсър през декември 2019 г. Позволете ми да ви информирам, че Луис е с 32 години по-възрастен от Спенсър.

Според Wikipedia двойката е предложила брак през януари 2020 г. Спенсър, както всички знаят, е известен английски модел и племенница на принцеса Даяна. Майкъл се ожени за лейди Кити Спенсър на 24 юли 2021 г., една година след годежа им. Лейди Кити Спенсър носеше пет рокли на Dolce & Gabbana на сватбата си.

Това беше кралска италианска сватба, състояла се във вила Алдобрандини в Рим. Сред гостите на сватбата им са певицата Пикси Лот, виконтеса Ема Уеймут, художникът Пьотр Кжимовски и др. Всички гости бяха настанени в петзвездния Hotel de la Ville.

Майкъл Луис преди това се е оженил за съпругата си Леола Луис през 1985 г., според Wikipedia. Майкъл и Леола също имат три деца. Той обаче не разкрива имената на децата си пред медиите. Според съобщенията Майкъл Луис и първата му съпруга Леола са се развели. Няма обаче точна информация за датата или причината за развода им.

Факти

  • Майкъл също е партньор в Oceana Investment Partners LLP, според източници.
  • Не само това, но той също така служи като председател на Oceana Investment Corp Ltd.
  • Майкъл е и председател на Strandbags Holdings Pty Ltd, в допълнение към Foschini Group.
  • Освен това той служи в бордовете на Oceana Fund Managers (Jersey) Ltd, Oceana Concentrated Opportunities Fund Ltd, Histogenics Corp и Oceana Capital Partners LLP.
  • Майкъл и лейди Кити Спенсър също се появиха.

Популярни Публикации