Майкъл Фелгер- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, кариера

Майкъл Фелгер е добре позната и популярна знаменитост, която е добре известна с работата си като радио водещ. Майкъл Фелгер е нает от WBZ-FM и WBZ-TV. Освен това той е член на списъка на известните радиодомакини. Той също така е репортер и водещ на Comcast SportsNet в Нова Англия. Знайте всичко за Майкъл Фелгер- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Фелгер
Дата на раждане: 06 август 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Радио водещ
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Сара Ъндърууд
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 000- 000
Цвят на очите Hazel Blue
Цвят на косата кафяво
Родно място Уисконсин
Националност американски
образование Бостънски университет
деца Две (Ема, Тийс)

Биография и ранен живот

Майкъл Фелгер е роден в Уисконсин, Съединени американски щати, на 6 август 1969 г. Сега той е на петдесет години и е американски гражданин. Лъвът е неговата зодия. Той прекарва по-голямата част от младостта си в Милуоки. Фелгер твърди, че е изоставил повечето си хобита. Обичаше да играе голф, да кара ски и да чете, както и да пътува до места, които не можеше да си позволи.

Фелгер получава бакалавърска степен през 1992 г. от Бостънския университет, три години след като започва стаж в Boston Herald. Той се е утвърдил като видна фигура в областта на журналистиката и води влиятелна кариера в резултат на своя талант и способности.Височина и тегло

Майкъл е висок 5 фута 9 инча. Косата му е кестенява, а очите му са лешниково сини. Все още е жив и здрав. Допълнителна информация за измерванията на тялото му обаче в момента не е налична.

кариера

Майкъл Фелгер е спортна радио личност, най-известна с това, че е водеща заедно с Тони Масароти на бостънското радио шоу Felger and Massarotti. По телевизията той е бил водещ на предавания преди и след мачове на бостънски спортни отбори като Бостън Бруинс. Започва кариерата си като стажант за Boston Herald и по-късно работи за WBZ-TV като анализатор за програмите преди и след мача на Патриотите и участник в панела на спортния финал. Майкъл е нает за постоянно (от 1997 до 1999) от вестника (Boston Herald) като водещ репортер за Boston Bruins.

От 2005 г. до 2008 г. той също беше домакин на спортно токшоу, наречено „Шоуто“ по 890 ESPN като Майк Фелгер. По-късно в кариерата си той работи за спортна радиостанция в Бостън като онлайн колумнист и заместващ водещ. Той започна да води следобедно шоу за шофиране в бостънския 98.5 The Sports Hub с Тони Масароти. Майкъл преминава към електронна работа на пълен работен ден през 2005 г., когато поема домакинството на собственото си предаване по ESPN Radio за три години. Той беше член на кабелен канал, наречен Comcast SportsNet New England, където беше съ-домакин на дебатното шоу Sports Tonight.

Наред с работата си като журналист, той е автор на книгата Tales from the Patriot’s Sideline: A Collection of the Team’s Greatest Stories. Той също така е водещ на Comcast Sports Net, телевизионния дом на Бостън Селтикс.

Нетната стойност на Майкъл Фелгер

През 2022г , Нетното състояние на Майкъл Фелгер се оценява на около 1 милион долара . Приблизителната нетна стойност се състои от акции, доходи, недвижими имоти и луксозни предмети като яхти и евентуално частен самолет. Той е един от най-успешните и богати радио водещи в Уисконсин. Освен това, Фелгер получава годишна заплата между 51 000 и 60 000 долара.

Съпруга и брак на Майкъл Фелгер

Що се отнася до статуса на връзката му, той е женен. Майкъл се жени за Сара Ъндърууд, водеща на новините по Fox 25. Ема Фелгер и Тийз Фелдж са родени от двойката. Предишните му афери са напълно помрачени. Сега той е щастливо женен за Сара и живее в Бостън.

Популярни Публикации