Майкъл Драйър- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Майкъл Драйър е известен актьор от Съединените щати. Майкъл Драйър е най-известен с ролите си на Сиско в телевизионния драматичен трилър сериал Mr. Robot, Гейб в телевизионния драматичен сериал Deception и много други.

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Драйър
Дата на раждане: 19 март 1986 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Риби
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Синтия Кармона
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Стейтън Айлънд, Ню Йорк
Националност американски

Биография на Майкъл Драйър

Майкъл Драйър е роден на 19 март 1986 г. Стейтън Айлънд, Ню Йорк, САЩ е мястото, където е роден. В момента той е на 36 години. Неговият астрологичен знак е Овен. Информацията за родителите и ранния му живот обаче се крие зад затворени врати. По същия начин образованието на Drayer е неизвестно.

Височина, тегло на Майкъл Дрейър

Майкъл Драйър тялото е в добра форма. Има стройна и здрава физика. Изглежда, че ходи на фитнес, за да поддържа форма. Освен това няма информация за неговия ръст или тегло. В резултат на това другите му размери на тялото са скрити зад завесите. Драйър е мъж с кафява коса и сини очи. Майкъл Драйър

Майкъл Дрейър с приятелката си (Източник: Instagram)

кариера

професионално, Майкъл Драйър е известен актьор от Съединените щати. Този герой е най-известен с ролите си на Сиско в телевизионната драма-трилър поредица Mr. Robot, Gabe в телевизионната драматична серия Deception и Еди в Sneaky Pete.

Драйър също се появява във филмите Vinyl, The Sopranos, The Following, Aquarius, Timeless и Louie. Той също така се появява във филмите The Wrestler, August Rush и Before I Disappear. Той също така е играл Дерек в „A Million Little Things“, Конър във „Flinch“ и Рони Уилкокс в „Manifest“.

Той също така се появява в Camp Victory, Treasure of the Black Jaguar, White Irish Drinkers, Sharkproof, All Is Bright, Grandma’s Not a Toaster, God’s Pocket, Nerve, Flinch и редица други филми.

Приятелка на Майкъл Драйър, запознанства

Що се отнася до личния му живот, той в момента се среща със Синти Кармона. Кармона също е известна актриса. Според техните публикации в Instagram, те са влюбени от 2016 г. Въпреки това, спецификата на тяхната история на запознанства е неизвестна.

Те обичат да качват множество снимки и видеоклипове в социалните медийни платформи. Прекрасната двойка е много щастлива, че са заедно и се обожават. В резултат на това Drayer поддържа нисък профил.

Нетната стойност на Майкъл Драйър

Този човек е спечелил много пари от успешната си актьорска кариера. Нетната му стойност се оценява на около 8 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации