Майкъл Дийн Томлин е най-големият син на семейството

Майкъл Дийн Томлин е добре известен като син на треньор по американски футбол, който в момента е главен треньор на Питсбърг Стийлърс от Националната футболна лига. Той е син на Майк Томлин, деветият афро-американски старши треньор на NFL.

Бързи факти

Пълно име Майкъл Дийн Томлин
Първо име Майкъл
Презиме Дийн
Фамилия Томлин
Дата на раждане 2000 г
Възраст 20 години
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Майк Томлин
Баща професия Треньор по футбол
Име на майката Кия Уинстън
Професия майка моден дизайнер
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Братя и сестри Мейсън Томлин и Харлин Куин Томлин
образование Университет на Мериленд
Височина 180 см

В спортната си кариера той изгражда репутация за себе си.

Майкъл Дийн Томлин е добре известен с това, че е син на известен треньор от НФЛ, но също така изгражда репутация за себе си в спортната си кариера. Той беше новобранец с три звезди и забележителен в гимназията, който сега посещава университета в Мериленд. Майкъл Дийн Томлин игра като първокурсник през 2019 г. и като първокурсник с червена фланелка през 2021 г., появявайки се в четири от пет мача като резервен широк приемник и в конкретния отбор. В момента той е второкурсник с червена фланелка. Амбицията му е да играе в Националната футболна лига, казва той.

Майкъл е най-големият син в семейството.

Мейсън Томлин, неговият по-малък брат, и Харлин Куин Томлин, неговата по-малка сестра, са двамата му по-малки братя и сестри. Той е роден през 2002 г., докато сестра му Харлин е родена през 2006 г. Мейсън, брат му, беше член от 2019 до 2020 г. Той също е футболист.  Майкъл Дийн Томлин

Майкъл Дийн Томлин (Източник: google)

Две седмици след дипломирането родителите му слязоха надолу по пътеката.

Родителите му са Майк Томлин и Кия Уинстън. Те се срещнаха в Колежа на Уилям и Мери в Уилямсбърг, Вирджиния, където и двамата бяха студенти. Майка му беше студентка по медицина, докато баща му беше студент по право с година по-възрастен от него. Те се влюбиха и започнаха да излизат, преди да се оженят две седмици след дипломирането си през 1996 г. Оттогава те са неразделни.

Майка й създава сватбената й рокля.

Майка й Кия, студентка по медицина в Уилям и Мери, избра да промени специалността си, след като осъзна, че треньорската и медицинската кариера на Майк няма да са съвместими. Кия винаги е имала голям интерес към модата. Тя създава първия си дизайн на четири и поиска шевна машина, когато е на единадесет. Тя направи своята абитуриентска рокля и тези на нейни съученички от гимназията.

  Майкъл Дийн Томлин

Майкъл Дийн Томлин (Източник: Google)

Тя направи сватбената си рокля. След като осъзнава страстта си към модата, тя се записва в училище за моден дизайн и прекарва няколко години в обучение от експерти в индустрията. В момента тя работи като успешен моден дизайнер за своята линия дрехи Kiya Tomlin, където прави женствени дрехи, които са удобни, модерни и изчистени. Тя също използва уменията си, за да разработи медицинска маска, за да помогне на медицинския екип в борбата с коронавируса.

Нетна стойност

Нетното състояние на Майкъл Дийн Томлин е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Ние знаем нетната стойност на баща му, Майк Томлин, който е натрупал значително състояние чрез своята знаменита треньорска кариера. Майк е един от най-високо платените треньори на НФЛ с перфектни резултати, откакто се присъедини към Питсбърг Стийлърс през 2007 г. След победата на Супербоул XLVIII срещу Аризона Кардиналс, той стана най-младият главен треньор на НФЛ на 36 години. Заради неговата упорита работа и отдаденост , той насочи отбора към следващото ниво.

Ръст и възраст

  • Той е роден през декември 2000 г.
  • Той е висок 5 фута и 11 инча.

Популярни Публикации