Майкъл Баска - Уики, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Майкъл Баска е играч на ръгби съюз от Съединените щати, който в момента играе за Юта Уориърс от Висшата лига по ръгби и националния отбор на Съединените щати. Scrum-half е неговата предпочитана позиция.

Бързи факти

Популярни като Майкъл Баска
Професия Играч на ръгби
Възраст на 27 години
Зодия Скорпион
Роден 17 ноември 1994 г
рожден ден 17 ноември
Родно място Оувърланд Парк, Канзас, САЩ
Националност Съединени щати
Височина 6 фута 1 инча (1,85 м)
Тегло 180 фунта (82 кг)
Семейно положение Неженен
приятелка N/A
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара

Биография на Майкъл Баска

Майкъл Баска е роден в Съединените щати на 17 ноември 1994 г. Майкъл Баска, по-известен с фамилията си, е известен американски играч на ръгби съюз. Роден е през ноември в Овърланд Парк, Канзас, САЩ. Overland Park е прекрасен и оживен град в Съединените американски щати. В момента е на 27 години.Майкъл Баска Височина, Тегло, Измерване на тялото

на Майкъл Баска височината е 6 фута 1 инч (1,85 м) и теглото е 180 фунта (82 кг) в момента. Размер на обувката 4 (САЩ) и роклята на Майкъл Баска 8 (САЩ). Измерванията на цялото тяло на Баска не са налични в момента. Цветът на очите на Майкъл Баска е черен, а цветът на косата е кафяв.

кариера

  • Баска се присъедини към Юта Уориърс за сезона на Мейджър лийг по ръгби през 2021 г., като преди това е играл за отбора през 2020 г. и за златото на Ню Орлиънс през 2018 г. и 2019 г.
  • По време на тестовете за ръгби съюз през юли 2021 г. Баска дебютира за Съединените щати срещу Англия.

Нетната стойност на Майкъл Баска

Неговата нетната стойност се смята за между 1 милион и 5 милиона долара. Отличната му професия на ръгбист очевидно е основният му източник на пари.

Майкъл Баска Гадже, Запознанства

В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Майкъл не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Интересни факти

  • Майкъл Баска, scrumhalf на USA Eagles, се съгласи на условията с френския Pro D2 клуб Rouen Normandie до края на сезон 2022-2023.
  • Това е първият задграничен договор на 27-годишния играч след четири сезона в Мейджър Лийг Ръгби с NOLA Gold и Utah Warriors.
  • Той спечели титулярното място за Юта и помогна да изведе клуба до финалите на Западната конференция.

Популярни Публикации