Майкъл Барет- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, брак, височина, етническа принадлежност

Брадли, Майкъл Барет, понякога известен като Майкъл Брадли , е филмов режисьор и оператор от Съединените щати. Барет е най-известен като оператор на филмите Bobby, Kiss Kiss Bang Bang и Ted. Той е добре известен и с работата си по криминалния сериал CSI. Барет нашумя през юли 2021 г., когато стана ясно, че той тайно се е оженил за актрисата Ана Фарис. През 2017 г. те се сгодиха. Знайте всичко за Нетна стойност на Майкъл Барет, биография, възраст, съпруга, брак, височина, етническа принадлежност

Бързи факти

Празнувано име Майкъл Барет
Възраст 51 години
Псевдоним Майкъл
Рождено име Майкъл Брадли Барет
Рождена дата 1970-05-28
Пол Мъжки
Професия Кинооператор
Място на раждане Ривърсайд, Калифорния
Родена нация Съединени щати
Националност американски
Известен с Съпругът на Ана Фарис
Религия християнството
Етническа принадлежност Бяло
Хороскоп зодия Близнаци
университет Калифорнийски университет-Лос Анджелис, Колумбийски университет
образование Бакалавърска степен по изкуство, магистърска степен по изящни изкуства във филма
Награди Награда на ASC за изключителни постижения в кинематографията в категорията Филм на седмицата или пилотен филм (мрежа) за работата му по пилотния CSI Cross Jurisdictions през 2002 г.
Семейно положение Женен
Съпруга Анна Фарис (бивша съпруга: Едел Линч)
Резиденция Калифорния
Височина 1,75 м (5 фута 9 инча)
Тегло 165,5 фунта (75 кг)
Сексуална ориентация прав
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Източник на богатство Кинематография
Нетна стойност 10 милиона долара

Възраст и ранен живот

Майкъл Барет е роден на 28 май 1970 г. Майкъл Барет е роден. Роден е в Ривърсайд, Калифорния, САЩ. Майкъл е гражданин на Съединените щати. Той е от кавказки произход и изповядва християнството. Близнаци е неговият астрологичен знак.

По отношение на образованието той завършва Калифорнийския университет в Лос Анджелис с бакалавърска степен по изкуство. По-късно получава магистърска степен по изящни изкуства в киното от Колумбийския университет в Ню Йорк.Височина тегло

Колко висок е Майкъл Барет? Майкъл Барет е висок 1,75 м или 5 фута и 9 инча. Той тежи приблизително 165,5 фунта (75 кг). Има стройно телосложение. Очите му са светлокафяви, а косата му е тъмнокафява. Сексуалната му ориентация е хетеросексуална.

  Майкъл Барет

Майкъл Барет със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

Майкъл Барет се запознава с оператора Габриел Фигероа, докато е студент през 1992 г., и те обсъждат работата на Фигероа за филма от 1847 г. La Perla. Той гледа на срещата си с Фигероа като на преломен момент в плановете си за кариера.

През 2001 г. той работи върху CSI: Crime Scene Investigation. За работата си върху пилотния CSI Cross Jurisdictions, той получава награда на ASC за изключителни постижения в кинематографията в категорията Филм на седмицата или пилот (мрежа) през 2002 г. По-късно той работи върху Bobby, драматичен филм, издаден през 2006 г. Филмът беше избран за основния конкурс на фестивала Camerimage.

През 2008 г. той беше в журито на конкурса за полски филми Camerimage. Работи с цифрови видеокамери от 2012 г. Член е на Американското дружество на кинематографистите (ASC). Досега е работил по около 40 проекта. Bobby, Kiss Kiss Bang Bang и Ted са сред най-забележителните му творби.

Съпруга и брак на Майкъл Барет

Майкъл Барет е съпруг и баща на две деца. Барет е женен за Анна Фарис, актриса . Двойката започна да се среща през 2017 г. На 9 ноември 2019 г. те обявиха годежа си. През февруари 2020 г. Фарис потвърди годежа им. През 2021 г. двойката се ожени тайно помежду си. Бракът им беше обявен през юли 2021 г. Фарис разкри в подкаст през юли 2021 г., че са избягали в съда на щата Вашингтон.

От 2006 до 2014 г. той беше женен за Едел Линч. Той има две деца от бившия си брак, а Фарис има син от предишния си брак с Крис Прат.

Нетната стойност на Майкъл Барет

Той е прекарал значително време в развлекателната индустрия. Той не се появява на екрана, но е съществен компонент от продуцентския екип зад кулисите като оператор. Той е бил оператор на над 40 филма и телевизионни предавания. Той е добре компенсиран за усилията си. Той е направил състояние от професията си. Съобщава се, че нетното състояние на Майкъл Барет е в диапазона от 10 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации