Майерс Леонард - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Майерс Леонард е известен NBA баскетболист от Съединените щати. Майерс Леонард е играч на Маями Хийт, който е получил многобройни отличия. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Майерс Леонард възраст, Майерс Леонард Съпруга, Майерс Леонард нетна стойност, Майерс Леонард wiki и др

Бързи факти

Пълно име: Майерс Леонард
Дата на раждане: 27 февруари 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: НБА баскетболни топки
Държава: елен
Височина: 7 фута 0 инча (2,13 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 2 август 2015 г
Съпруга Ел Билфелд
Нетна стойност 50 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Уудбридж, Вирджиния
Националност американски
Религия християнството
образование Университет на Илинойс
баща Джеймс
Майка Трейси
Братя и сестри Двама (братята Крис и Бейли)

Биография на Майерс Леонард

Майерс Леонард е роден на 27 февруари 1992 г. и в момента е на 28 години. Той е роден в Уудбридж, Вирджиния, и прекарва младостта си в Робинсън, Илинойс. Последният е малък град в югоизточния регион на щата Илинойс. Майерс също е Риби.

Родителите на Майерс са Джеймс и Трейси. Има двама по-големи братя, Крис и Бейли. Бейли е един от тях; той е американски морски пехотинец, който също е служил в Афганистан.Баща му е бил професионален играч на голф, а майка му е бивша спортистка. Тя тичаше по десет мили на ден. Майерс трагично губи баща си на шестгодишна възраст при странен инцидент с велосипед.

По-нещастният инцидент се случи по време на периода на затвореност на майка му след смъртта на баща му. Трейси имаше предишна травма на коня, която наложи операция на диска. Тези събития я оставиха в непоносима болка. Майерс посещава гимназия Робинсън. По-късно Майерс се записва в университета на Илинойс.

Освен това Майерс се сдоби със сурогатно семейство, когато беше във втори клас. Брайън Силър, застрахователен агент в Робинсън, имаше син на същата възраст като Майерс Леонард. Брайън също беше наясно с личните обстоятелства на Майерс. В резултат на това Брайън се превърна в баща на Майерс. Майерс Леонард посещава църквата на Силърс и дори взема семейни ваканции след този инцидент.

Височина и тегло

Майерс Леонард е посочен/регистриран на 7 фута или 2,13 метра височина и тежи 260 паунда или 118 килограма. Размахът на крилете на Майерс също е 2,21 метра, когато играе баскетбол. Освен това няма допълнителна информация за измерванията на тялото на баскетболиста. Майерс също има светлокафява коса и кафяви очи.

кариера

Майерс Леонард е известен играч от НБА. Леонард е член на Маями Хийт (НБА) на Националната баскетболна асоциация. Майерс също играеше колежански баскетбол за Илинойс Файтинг Илини, преди да бъде избран от Портланд Трейл Блейзърс като 11-ия общ избор в драфта на НБА през 2012 г.

Освен това Майерс Леонард прекарва свободното си време в създаване на съдържание за FaZe Clan. Като създател на съдържание, Майерс инвестира в тази група за игри през април 2019 г. Освен това професионалният баскетболист стриймва в Twitch. Майерс беше променен на Хийт през сезона извън сезона на 2019 г., след като прекара първите си седем сезона с Трейл Блейзърс.
Майерс Леонард също е един от само двамата играчи от НБА, които ще застанат за националния химн преди мачовете по време на подновяването на сезон 2020. Джонатан Айзък, който играе за Орландо Меджик, е друг играч от НБА, който е направил това.

Майерс Леонард играеше стрелец, докато достигна височина от шест инча. По това време беше неговата втора година в гимназията. По същия начин той беше избран от All-Big-10 Honorable Mention в Илинойс. Майерс избра пет места по-късно в Драфта на НБА за 2012 г. от съотборника си в Трейл Блейзърс Деймиън Лилард.

Нетната стойност на Майерс Леонард през 2022 г

Леонард е натрупал нетна стойност от приблизително 50 милиона долара към 2022 г поради своята баскетболна кариера, одобрения на марката и други начинания.

Майерс Леонард Съпруга, брак

На 2 август 2015 г. Леонард се жени за Ел Билфелд. Те са отдавнашни любовници, откакто се запознаха в колежа. Заедно влюбените основават Level Foods, компания за спортни барове.

Бела, кучето на Майерс, почина от рак през декември 2017 г. Освен Бела, двойката притежава и друго куче, Коко. Преди да се оженят, двойката излизаше около четири години. Майерс и Ел се запознават благодарение на общ приятел на име Майк Дейвис. Майк всъщност беше гадже на една от приятелките на Ел. Така двамата се запознали. Майк, подобно на Майерс, беше старши баскетболист.

Ел и Майерс продължиха да учат заедно, развиха приятелство и в крайна сметка се влюбиха. Ел също е известен американски блогър, предприемач и спортист. Освен това можем да я намерим в различни социални медийни платформи. От друга страна, неговият елегантен висок ръст привлече вниманието на много от неговите фенки.

Популярни Публикации