Mahiely Woodbine: Станете славата, след като се омъжихте за Bokeem Woodbine

Махиели Удбайн е съпруга на Bokeem Woodbine, американски актьор. Той е най-известен с ролята си на Майк Милиган във втория сезон на Фарго.

Бързи факти

Пълно име Махиели Удбайн
Първо име Разпространен
Фамилия Уудбайн
Дата на раждане 9 април 1973 г
Възраст 48 години
Професия Съпруга на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Ню Хемпшир
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Овен
Семейно положение Женен
Съпруг Боким Удбайн
Без деца 3

Тя е отгледана в домакинство от средната класа.

Mahiely Woodbine е родена в щата Ню Хемпшир през 1973 г. Баща й е бил футболен треньор, а майка й е била майка, която е била вкъщи. Махи Робърт е нейното име при раждането. Тя беше умна от дете. Mahiely имаше широк спектър от способности. Тя беше отлична не само в училище, но и в леката атлетика. Mahie Woodbine също може да произнесе хубава реч. Тя също се състезава в много междуучилищни състезания по говорене. Харвардският университет й дава бакалавърска степен по психология.

  Махиели Удбайн

Mahiely Woodbine (Източник: Google)След като се омъжи за Bokeem Woodbine, тя стана известна.

Mahie Woodbine стана известна, след като се омъжи за един от най-талантливите изпълнители в бизнеса. Преди това беше омъжена за актьора Боким Удбайн. За първи път се запознава с актьора на събиране, организирано от общи познати. Той веднага беше привлечен от нея при първата им среща. След партито актьорът й се обади и двамата започнаха да общуват. Те започнаха да се срещат, след като прекараха известно време заедно.

Двамата са били заедно преди брака, но никога не са признавали връзката си публично. Двойката напредваше в любовта си стъпка по стъпка. Първо се срещаха, после се сгодиха и накрая се ожениха. Тяхната сватба беше едно от най-известните сватбени тържества, включващи много холивудски суперзвезди. Крис Прат, Уил Смит и Робърт Дауни Джуниър бяха сред присъстващите на тържеството. Датата и мястото на сватбата им обаче все още не са разкрити.

Тя има три деца.

Двойката беше благословена с две деца. Двойката обяви първата си бременност през септември 2010 г. Леонард и Джон бяха двамата сина на двойката. Двойката има и една дъщеря, чието име и дата на раждане все още не са разкрити. Семейството е наистина щастливо и прекарва времето на живота си заедно. Засега не са чути съобщения за тяхното разделяне или разногласия.

  Махиели Удбайн

Mahiely Woodbine (Източник: Google)

Обича да пътува.

Mahiely Woodbine, заедно със съпруга и децата си, обича да пътува на различни места. Когато членовете на семейството й са на разположение, тя отива на различни дестинации с тях. Въпреки това, поради съображения за поверителност, не можем да видим техните снимки. Що се отнася до личния им живот, тя е много дискретна. Тя дори не е в никакви сайтове за социални медии. Освен това обича да гледа романтични филми.

Нетна стойност

Нетната стойност на Mahie Woodbine не е известна. От друга страна, се смята, че съпругът й Боким Удбайн има нетна стойност от 3 милиона долара към октомври 2022 г. Годишната му заплата се преразглежда. Той изкарва прехраната си като многостранен актьор. Bokeem също се занимава с актьорство от почти две десетилетия. Снимал се е в редица филми. Освен концерти, двойката притежава два ресторанта в Ню Йорк.

Популярни Публикации