Маха Мохамед - Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

Маха Мохамед е египетски гримьор, чиито уроци по красота са й спечелили 900 000 последователи и общо 64 милиона гледания в канала й в YouTube. На 12 ноември 2016 г. тя публикува дебютното си видео в YouTube. Това беше колекция от многото й стилове на грим. Научете повече за нетната стойност на Маха Мохамед, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Маха Мохамед
Псевдоним много
Възраст на 32 години
рожден ден 20 септември 1990 г
Известен с Youtuber звезда
Родно място Египет
Националност египетски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Лео
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 55 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Маха Мохамед Възраст и националност

На колко години е Маха Мохамед? Маха Мохамед е роден на 20 септември 1990 г. в Египет . В момента тя е 32 години, и нейната зодия е Лъв. Тя има египетско гражданство, но етническата й принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Маха Мохамед и други подробности за семейството. Маха Мохамед също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Маха Мохамед е висок на 5 фута и 5 инча и тежи около 55 кг. Тя също е фитнес маниак. Маха Мохамед има кестенява коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Маха Мохамед, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Маха Мохамед

Маха Мохамед позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Маха Мохамед 2022 г

Колко е нетната стойност на Маха Мохамед? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Маха Мохамед очевидно може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Маха Мохамед е 1,5 милиона долара.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Маха Мохамед? Маха Мохамед вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Маха Мохамед предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Нетната й стойност е 1,5 милиона долара
  • Тя е голям любител на животните
  • Фатема Салем е YouTuber за красота от Египет, която също е свързана с Фатема.
  • През март тази година тя се сгоди.

Освен това знайте за нетната стойност, биографията, възрастта, националността и етническата принадлежност на Джули Молина .

Популярни Публикации