Маги Банкс - Уики, възраст, височина, гадже, запознанства, нетна стойност, доход

Маги Банкс е американска знаменитост в социалните медии, най-известна със своите видеоклипове за синхронизиране на устни в TikTok, популярно приложение за споделяне на видео с милиони потребители. Тя стана добре известна с това, че споделя видеоклипове със синхронизиране на устни в своя акаунт в Instagram. Тя също е добре позната в Instagram, където споделя завладяващи изображения. В момента тя живее в Хавай, Съединените щати, със своите родители и братя и сестри. Тя дори прояви интерес да се установи в Калифорния. Моля, включете се, за да научите повече за страницата на Maggi Banks в Уикипедия и нейната възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетна стойност, семейство и работа.

Бързи факти

Истинско име Маги Банкс
Псевдоним Маги
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 5 ноември 1993 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Скорпион
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-26-38 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. 00-000 (USD)

Измервания на височина, тегло и тяло на Маги Банкс

Маги Банкс е висока 5 фута и 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 фунта). . Тя има руса коса и зашеметяващи тъмнокафяви очи. Тя често зарадва феновете си, като публикува снимки на себе си като модел в Instagram и те изглеждат нетърпеливи да споделят своята благодарност за последната й актуализация на снимките. Какви са телесните мерки на Маги Банкс? 34-26-38 инча е измерването на тялото й. Тя носи чашка сутиен 32 C.

Възраст на Маги Банкс

Маги Банкс е родена на 5 ноември 1993 г. Тя е на 27 години към 2021 г. . Тя е от смесена раса и има американско гражданство. Скорпион е нейната зодия. Тя е родена в Съединените американски щати. Имената на баща й и майка й са неизвестни. Тя все още има братя. Тя е добре образована по отношение на образованието.Маги Банкс Гадже, Запознанства

Как се казва гаджето на Маги Банкс? Маги Банкс, горещата и красива кралица на TikTok, е необвързана и в същото време се концентрира върху кариерата си. В действителност тя не е разкрила много за предишните си връзки.

Маги Банкс има нетна стойност и доходи.

Каква е нетната стойност на Маги Банкс?. Популярността й нараства, когато започва да се появява в сайтовете на социалните медии. Когато акаунтът й в TikTok спечели стотици фенове, популярността й скочи рязко. Акаунтът на Maggi имаше над 60 000 последователи, когато опцията за качване на видеоклипове в TikTok беше деактивирана. на Маги Банкс нетната стойност се оценява на между 00-000. (ЩАТСКИ ДОЛАР).

  Инфографика за биография на Маги Банкс

Биография на Маги Банкс

Кариера и професионален живот на Маги Банкс

Маги Банкс започна да публикува видеоклипове със синхронизиране на устните в TikTok, което привлече много внимание. Maggi Banks стана един от най-младите Tik Toker в известното приложение за създаване на видео през декември 2018 г. Maggi също е добре позната в Instagram, където има много последователи. Тя също има канал в YouTube, но не е много ангажирана с качването на видеоклипове в едноименния си канал. В миналото е работила като татуист.

Факти за Маги Банкс

  • Маги Банкс разпозна потенциала на социалните медии в ранна възраст и започна да отделя повече време за тях, за да споделя видеоклипове и талант с целевата аудитория.
  • През тийнейджърските си години тя стана известна знаменитост в социалните медии благодарение на иновативното си съдържание.
  • Маги Банкс има различен, жив и ентусиазиран стил, напомнящ за някои от марките, с които е работила в Съединените щати.
  • Тя може да промени живота на хората с обикновена стъпка, която включва окуражаващо послание да уважавате себе си и да се откъснете от онези, които ви унижават!
  • Един от любимите й цветове е кафявото.

ЧЗВ

Коя е Маги Банкс?

Маги Банкс е звезда на Tik Tok и личност в социалните медии от Америка.

Кой е Гаджето на Маги Банкс?

Няма информация за нейния приятел и история на запознанства. Тя държи личния си живот много личен; може би е необвързана.

Колко висока е Маги Банкс?

Маги Банкс е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 кг

каква е нетната стойност на Maggi Banks?

Maggi Banks има приблизителна нетна стойност на около 00-25000

Популярни Публикации