Маева Джани Маршал - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Маева Джани Маршал, 24-годишен модел, има красиви лунички и множество татуировки.
Маева стана модел след прекаран инсулт и кожно заболяване. Искам да покажа на хората, че ви е позволено да бъдете различни и не трябва да се променяте заради никого, казва тя за болестта. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и факти на Маева Джани Маршал

Бързи факти

Пълно име: Маева Джани Маршал
Псевдоним: Маева
Рождена дата: 1994 г
Възраст: 27 годишен
Хороскоп: Неизвестен
Родно място: Маями
Жител: Неизвестен
Бащино име: Неизвестен
Майчино име: Неизвестен
Братя и сестри: Неизвестен
Височина: 5 фута 11 инча
Тегло: 55 кг
Измервания на тялото: 32-24-35 инча.
националност: Френски
Етническа принадлежност: неизвестен
Цвят на очите: Хейзъл
Цвят на косата: Светлокафяво
образование: Неизвестен
Професия: Супермодел
гадже: неизвестен
Съпруг: Неизвестен
Нетна стойност: 0k – 1 милион

Коя е Маева Джани? Биография и възраст

Маева Джани Маршал , френско-американски моден модел, е родена през 1994 г в Маями, Флорида. Тя е на 27 години . Майка й французойка я отгледа в Париж. Лицето на Маршал е покрито с „лунички“. Това обаче не са истински лунички! Лицето й е покрито с хиперпигментационни петна в резултат на лекарствата, които приема след прекаран инсулт. Тя получава инсулт, когато е едва на 20 години. Тя приема лекарства, за да помогне на черния й дроб да се възстанови от алергична реакция към слънчева светлина. Това, което сега изглежда като лунички, някога е било светкавично изгаряне. Кожата й беше обгорена втора степен, а тялото й беше частично парализирано. Тя се нуждаеше от инвалидна количка в продължение на осем месеца, преди да може да ходи отново. Маршал остави тези две колела и отиде в Ню Йорк, където беше проучена от приятел.

Колко висока е Маева Джани? Височина, тегло, възраст

Маева Джани Маршал е родена през 1995 г. Сега е на 27 години. Атрактивната моделка развява тялото си, където и да отиде. С височина от 5 фута 11 инча, моделът е тънък и светъл. Тя изглежда още по-добре със светлокафявата си коса и лешникови очи.Научихме също, че тя има следните измервания на тялото: 32-24-35 инча. Освен това размерът на обувките й е 52.

Маева Джани Маршал (Източник: Instagram)

Как Маева Джани продължи кариерата си? Професионален живот

Тогава моделката презираше новото си лице. Петната бяха по цялото й лице и хората направиха много злобни забележки за това. Освен това тя се лекуваше от рак на кожата.

Маршал, от друга страна, никога не се е отказал от мечтата си да стане модел. Големият й пробив обаче дойде, когато агент я видя на парти и осъзна, че Маева Маршал ще има успех в модната индустрия.

Маршал беше проучен, възможността почука на вратата й и тя не я изпусна. В крайна сметка тя подписа договор с Heroes Models. След това кариерата й тръгна нагоре.

В момента Маршал е правил няколко снимки за Vogue и дори си е сътрудничил с Марио Соренти. Преди всичко тя влезе в шоу на Kenzo.

Независимо от това, Маршал стана част от виртуалното „движение за лунички“, което се състоеше от група модели, покрити с лунички.

Много хора смятат, че тя е разширила границите на „конвенционалната красота“. Междувременно Маршал вдъхновява другите с необичайната си красота и отказва да бъде определяна като модел.

Нетната стойност на Маева Джани 2022 г

Колко е нетната стойност на Маева Джани Маршал? Състоянието на Маршал нарасна значително благодарение на появата й като модел в хода на кариерата й. Нетното състояние на Маева Джани Маршал в момента се оценява на между 100 000 и 1 000 000 долара към октомври 2022 г. Основният й източник на доходи е моделирането. Успехът на този 24-годишен модел не дойде лесно. Всъщност нейната страст, отдаденост и упорита работа са това, което я тласна към позицията, която заема сега. Преди да стане модел, тя е работила в различни длъжности. Това несъмнено й помогна да постигне целите си.

С кого се среща Маева Джани? Връзка и дела

Според нашите записи Маева никога не е имала романтична връзка. Да, в момента е необвързана; въпреки това тя може да има връзка с тайния си приятел.

Но докато дамата пази личната си информация за романса си скрита, не можем да гарантираме, че Маева Джани има гадже.

Социална медия

Прекрасната манекенка е активна в профилите си в социалните мрежи, където държи последователите си в течение за случващото се в живота й. Тя има 1,5 хиляди последователи във Facebook. Тя има 57,9 хиляди последователи в Instagram.

Факти

  1. Има лунички по лицето.
  2. Придвижвала се е с помощта на инвалидна количка.
  3. Тя обича сода.

Популярни Публикации