Мадисън Никол Фишър - възраст, биография, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Мадисън Никол Фишър е сензация в социалната мрежа и актьор. Мадисън Никол Фишър е по-добре смятана за половината от екипа за създаване на съдържание в YouTube Kyler and Mad, който споделя със съпруга си. Научете повече за Madison Nicole Fisher Възраст, биография, Wiki, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Мадисън Фишър
Дата на раждане 20 декември 1991 г
Възраст 31 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 7
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Женски пол
Професия Актриса, YouTuber
Държава елен
Тегло 51 кг
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение женен
Съпруг Кайлър Фишър
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Братя и сестри брат
деца три (Тейтъм, Оукли и Халстън Блейк)
Youtube Мадисън Фишър Youtube
Instagram Мадисън Фишър в Instagram
IMDB Мадисън Фишър IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Мадисън Никол Фишър Биография, възраст, семейство

Коя е Мадисън Никол Фишър? М Адисън Никол Фишър е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 20 декември 1991 г. Сегашната й възраст е 31 години и е от американска националност. Тя има брат, който е живял две години в Румъния. Освен това не са достъпни подробности относно нейната образователна история.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Мадисън Никол Фишър? Тя е висока 5 фута 4 инча и тежи 51 килограма . Цветът й е кафяв, а очите й са лешникови.  Мадисън Никол Фишър

Мадисън Никол Фишър позира за снимка Източник: Instagram

Мадисън Никол Фишър Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Мадисън Никол Фишър? Тя може да бъде намерена в Instagram и YouTube. По същия начин тя има над 1,6 милиона последователи в Instagram и над 4,31 милиона абонати на нейния и канала на Kyler в YouTube. Тя работи усилено, за да посрещне своите нужди и нуждите на семейството си. Нетната стойност на Мадисън Никол като актриса и YouTuber се оценява на около 1 милион долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Никол Фишър започва своята актьорска кариера през 2007 г., когато участва в сатиричния филм „The Metrosexual'. След това се появява в телевизията като Александра във филма „Lincoln Heights'. След това тя се появява в малка роля в телевизионното шоу ' Дни от нашия живот.“ Фишър играе ролята на Джордан в семейния филм от 2014 г. „Последната сламка“. Две години по-късно тя е избрана във филма „Вечната любов“.

Във филма «Fatties: Take Down the House» тя играе Джули. През 2018 г. тя се появи във филма „Magic Camp. Тя и съпругът й съосноваха канала в YouTube „Kyler and Crazy“. Оттогава двамата качват влогове на уебсайта си, подчертавайки семейния им живот и ежедневните дейности. Те дори са качили някои забавни видеоклипове на своите уебсайтове, като скечове и шеги. „Ден с 4-годишната EVERLEIGH and Switching Kids“ и „One-Year-Old Olympian Babies“ са два от най-известните видеоклипове в канала „Kyler and Crazy“.

Фишър и нейният съпруг се наслаждават на ден с дъщерята на приятелите си Евърли в първото видео. Това видео е особено вдъхновяващо и насърчава родителите на малки деца да уважават всички фази от развитието на детето, независимо от борбите и задълженията, които могат да носят. Вторият филм, който има над 10 милиона гледания, описва Фишър и нейния съпруг, които се наслаждават на ден с двете си дъщери.

Повече за кариерата

Един от най-популярните видеоклипове в канала е наречен УНИЩОЖАВАНЕТО НА НОВАТА СТАЯ НА JOJO SIWA, тя се ядоса. Видеото е публикувано на 4 октомври 2018 г. и има близо 21 499 116 гледания. Видеото BABYSITTING DISASTER с JOJO SIWA получи 18 милиона гледания. Филмът, създаден в сътрудничество с колегата от YouTube JoJo Siwa, събра най-много гледания. Други забележителни видеоклипове включват ДЕН С 4-ГОДИШНИЯ EVERLEIGH И СМЕНЯНЕ НА ДЕЦА! БЕБЕТА ОЛИМПИЙСКИ ПЛУВЦИ, ЕДНОГОДИШНИ ОЛИМПИЙСКИ БЕБЕТА и ПЪРВОТО СПАНЕ С ЕВЪРЛИ И АВА са сред видеоклиповете. Тези видеоклипове са гледани милиони пъти. На 21 април 2020 г. каналът качи видеоклип, наречен Kyler Fisher – Stay at Home (Official Music Video) с фон от реалния свят.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Мадисън Никол Фишър? В момента тя е омъжена за Кайлър Фишър, за когото се омъжи през 2013 г. Тейтъм и Оукли са близнаци на двойката. Освен това Халстън Блейк Фишър, малка дъщеря, влезе в семейството им на 6 март 2019 г. и тя отново е бременна с бебе. Тя написа снимка на себе си с бебешка подутина в Instagram, обявявайки името между Оливър и Коен.

Факти

  • Мадисън Никол Фишър е сензация в социалните мрежи и актьор.
  • Мадисън Никол Фишър е по-добре смятана за половината от екипа за създаване на съдържание в YouTube Kyler and Mad, който споделя със съпруга си.
  • Фишър и нейният съпруг се наслаждават на ден с дъщерята на приятелите си Евърли в първото видео.
  • Видеото BABYSITTING DISASTER с JOJO SIWA получи 18 милиона гледания.
  • Филмът, който е създаден в сътрудничество с колегата от YouTube JoJo Siwa, събра най-много гледания.

Популярни Публикации