Мади Лорънс почина на 20-годишна възраст

Мади Лорънс , 20-годишна ръгбистка, почина на 25 март. Тя беше крило на Университета на Западна Англия, който излезе с изявление в Instagram, в което се посочва,

Честване на живота на Мади ‘Twinkle toes’ Лорънс, която за съжаление почина на 25 март. Мади олицетворяваше какво означава да си ръгбистка на UWE за жени, като нетърпеливо се „захващаше“ с всеки нов талант. Тя ентусиазирано представяше нашия клуб както на терена, така и извън него, съзрявайки в спорта и нашето ръгби семейство.

Според изявлението, Лорънс е била шампанско момиче, което е приятно да бъде наоколо и ако тя се усмихне или се смее, човекът от другата страна прави същото. Изявлението продължи,Нейният безкраен ентусиазъм остави своя отпечатък върху нашия клуб; тя винаги ще бъде наш номер 11 и наш приятел. В чест и памет на Мади ще оттеглим фланелката с номер 11. Почивай в мир, нашата прекрасна дъще.

Рошел Кларк, националка на Англия и шампионка от Световната купа, също изрази съчувствието си, като каза, че е натъжена от новината. В Twitter Футболният съюз по ръгби отдаде почит на Лорънс и изрази своите съболезнования на семейството и приятелите му.

Причината за смъртта и кариерата на Мади Лорънс

Мади Лоурънс почина в резултат на наранявания, които получи, докато се състезаваше за втория отбор на жените на UWE Бристол срещу втория отбор на жените на Университета в Бристол. За момента няма подробна информация за мача и какво се е случило с нея. Преди мача клубът определи мача срещу Бристол като огромна съперническа игра, заявявайки, че има комбинация от таланти и че това е първият мач за няколко играчи. Твърди се, че Лоурънс е бил контузен след един мач.

Повече информация за нейното семейство, работа и образователна история все още не е публикувана. Тя нямаше страница в Уикипедия. Следователно информацията й беше недостъпна. Мади отбеляза, според ръководителя на женския ръгби съюз UWE.

Беше удоволствие да тренирам Мади. Тя беше нетърпелива да учи и ценеше всеки шанс за игра, който се откриваше в резултат на упоритата й работа. Тазгодишният екип има най-голямото единство и сплотеност, които някога съм чувствал през 20-те си години треньорство, а ярката усмивка и дружелюбието на Мади представляват невероятната връзка, която споделяме.

Като жест на уважение клубът възнамерява да оттегли фланелката с номер 11, която тя носеше. Смъртта на Мади беше оплакана и от женските групи в страната.

Потребителите на Twitter отдават уважението си.

Всички бяха шокирани да научат за смъртта на Мади Лорънс. Когато новината за нейната смърт се разпространи, Twitter беше залят от съболезнования.

Популярни Публикации