Мади Ламбарт - биография, възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Мади Ламбърт е YouTuber и добре позната тийнейджърка. Каналът й в YouTube е пълен с кадри на дъщеря й Евърли. Мади Ламбърт е името на канала й в YouTube, който има над 1,54 милиона зрители. Научете повече за Maddie Lambart Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Мади Ламбърт
Дата на раждане: 11 април 2003 г
Възраст: 18 годишен
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Тегло: 50 кг
Семейно положение: по отношение
Запознанства Коуди
Разделям Исак Фраусто
Нетна стойност 9K
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-24-35
Родно място Форт Уърт, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
образование университетска подготовка
баща Сам Л. Досет
Майка Мелиса Досет
Братя и сестри One (Avie Lambert)
деца One (Everly Joy Lambert)
Facebook Мади Ламбърт във Facebook
Twitter Мади Ламбърт в Twitter
Youtube Мади Ламбърт Youtube
Instagram Мади Ламбърт Instagram
Марки N/A
Хоби Пътуване, купони

Биография на Мади Ламбарт, възраст, семейство

Мади Ламбърт е родена във Форт Уърт, Тексас, на 11 април 2003 г. Ламбърт е добре познат YouTuber от тийнейджъри в Съединените американски щати. Мади е 18 годишен и има майка на име Мелиса Досет и баща на име Сам Л. Досет. Мади има прекрасна майка, която наистина е до нея.

Ламбърт е от бял кавказки произход и е американец по рождение. Нейният астрологичен знак е Овен и тя е родена под него. Ави Ламбърт, @highkeyavie, е сестрата на Ламбърт. Тя често е представяна на страницата й в YouTube. Тя е гимназистка в Тексас, която посещава университетска подготовка. За съжаление тя не е посочила коя гимназия е посещавала, за да завърши образованието си.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Мади Ламбарт? Ламбърт е висока жена, висока 5 фута 2 инча и тежаща 50 килограма. Гърдите й са с размери 34 сантиметра, коремът й е с размери 24 инча, а бедрата й са с размери 35 инча. Що се отнася до кожата й, тя има прекрасен чифт Hazel и руси кичури.

  Мади Ламбърт

Мади Ламбарт позира за снимка Източник: Instagram

Мади Ламбарт Нетна стойност

Каква е нетната стойност на Мади Ламбарт? Нейният канал в YouTube е основният източник на приходи за една зашеметяваща майка тийнейджърка. Към октомври 2022 г. нейният канал в YouTube има текуща обща нетна стойност от 9K . Тя е натрупала богатството, за да се наслади на луксозен начин на живот. Тя прекарва прекрасно време с бебето си и го прави според собствените си условия. Мади вече има всичко, което желае.

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Мади Ламбърт има значително присъствие в социалните мрежи в платформи като Facebook, Instagram и Twitter. Нейният акаунт в Instagram с потребителско име @maddieelambertt има 307 хиляди фенове. По същия начин името й във Facebook е Мади Ламбърт и има малък брой последователи, общо 240. По същия начин тя има 4,8 хиляди фенове във Facebook. Каналът на Мади в YouTube има 1,54 милиона зрители, а акаунтът й в TikTok има над 3000 фена.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Мади започна кариерата си в YouTube на 2 август 2017 г. Нейният канал в YouTube има 1,54 милиона зрители и над 127 милиона гледания. Нейните видеоклипове за родители са най-популярните на страницата й в YouTube. По същия начин тя е включила бащата на Евърли в няколко публикации с въпроси и отговори, както и дъщеря си и семейството си във видеоклиповете си, които са привлекли голям брой фенове, което я прави добре позната YouTuber в нейната възрастова група.

Първият филм, озаглавен „Самотна майка на 14: Моята история“, беше публикуван на 9 май 2018 г. Той привлече значителна аудитория с над 6 милиона гледания до момента. По подобен начин през 2018 г. бяха публикувани видеоклипове като „Раждане на 14“, „Денят на мама тийнейджърка в живота, част 1: Сутрин до следобед“ и „Денят на майка тийнейджърка в живота, част втора: Следобед-нощ“.

Най-известният й видеоклип е озаглавен „СРЕЩА С БАЩА СИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ“. В нейния канал има близо 8,4 милиона гледания. На 8 ноември 2018 г. това видео беше пуснато за първи път. След това дойде „ДЕНЯТ НА 15-ГОДИШНАТА МАЙКА В ЖИВОТА“, който има 7,3 милиона гледания до момента. Други известни видеоклипове с над 5 милиона гледания включват „Самотна майка на 14: Моята история“, „15-ГОДИШНА МАМА ЗИМНА СУТРИННА РУТИНА“ и „РОДИТЕЛИ НА 14! Въпроси и отговори.“

„ПЛАНОВЕ ЗА КОЛЕЖ? TEEN MOM Q&A’ е най-новият видеоклип, публикуван на 30 април 2020 г., и разкрива нещо за нейния канал. Мади, като дете, е достатъчно зряла, за да поддържа приемственост, когато е затворена и да забавлява публиката си. ПЛАНОВЕТЕ ЗА КОЛЕЖ НА КЛИПАТА? Въпроси и отговори на МАЙКА ТИЙНЕЙДЖЕРКА, „ЧЕТЕНЕ НА ПОЩАТА НА ФЕНИТЕ“ и „ИЗБЕЛСВАНЕТО НА КОСАТА МИ СЕ Обърка...“ бяха качени наскоро. Всички тези видеоклипове са получили хиляди гледания.

’12-годишно момиче среща майка тийн | Децата се срещат | HiHo Kids, „Kids Meet A Teen Mom (Talbott & Vanessa) | Децата се срещат | HiHo Kids“ и „12-годишно момиче се среща с майка тийнейджърка“ | Децата се срещат | HiHo Kids’ са някои от видеоклиповете, в които тя се среща с някои от децата на HiHo Kids и говори за бременността си. Drama Mama и Cam&Fam, за да назовем няколко, са други канали в YouTube, които са включени.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Мади Ламбарт? Исак Фраусто беше любовта на Мади. Исак също е баща на Евърли. Ламбърт роди момиченце на 15 януари 2018 г., когато беше на 14 години. Майката на Мади е огромен поддръжник от началото на бременността на Мади.

Исак и Мади вече не са във връзка. Мади, от друга страна, прескочи цикъла си и откри, че е бременна в 12 седмици, преди пътищата им да се разделят. Мади, вместо да прекрати бременността си, направи зрелия избор да посрещне своето бебе във Вселената. Тя е възмутена от това и се смята за достатъчно способна, за да бъде страхотна майка на крехката възраст от 14 години. Двамата са се разделили приятелски и отглеждат дъщеря си заедно.

Освен това, независимо от нейната бисексуалност, няма да е неочаквано да я види с партньора си. През август 2020 г. Мади публикува видеоклип в YouTube, наречен MEET MY BOYFRIEND!!. Тя също документира пътуването им на страницата си в YouTube. В момента има връзка с Коди.

Факти

  • Тя е YouTuber и майка на тийнейджъри.
  • Каналът й в YouTube е пълен с кадри на дъщеря й Евърли.

Популярни Публикации