Мади Джой - Възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Мади Джой е разработчик на съдържание за социални медии, базиран в Съединените щати. Мади Джой е добре известна с видеоклиповете си за предизвикателства в YouTube, тагове и влогове. По същия начин нейният акаунт в YouTube е озаглавен „Maddie Joy“ и в момента има 206 000 абонати. Знайте всичко за Мади Джой - Възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Мади Джой
Дата на раждане: 24 ноември 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Илайджа Уайърман
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Размер на тяло 32-28-35
Родно място Акрон, Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
Братя и сестри Една сестра

Биография на Мади Джой

Мади Джой е на 22 години. Родена е на 24 ноември 1998 г. Стрелец е нейната зодия. По същия начин Мади е родена в Акрон, Охайо, и е американска гражданка. По същия начин, когато става въпрос за нейния расов произход и религия, тя е кавказка и християнка. Мади е тих и сдържан човек по природа като звезда в социалните медии. По същия начин тя не е разкрила никакви подробности относно личния си живот.

В медиите няма налична информация относно нейните родители и семейство. По същия начин Мади има по-малка сестра, която често се появява в нейните профили в социалните мрежи. Що се отнася до младостта й, тя винаги е била ентусиаст на красотата и модата. Освен това Мади е завършила гимназия. Няма информация обаче кое учебно заведение ще запише.Височина и тегло

Атрактивният и красив Youtuber е висок 5 фута 6 инча (66 инча) и тежи приблизително 50 килограма. По същия начин тя има слаб тип тяло, с измерване на талията 32-28-35 инча. Мади има светла кожа, тъмнокафяви очи и светлокафява коса.

кариера

Мади е звезда в социалните медии и разработчик на видеоклипове в YouTube. По същия начин тя е добре известна с едноименния си Youtube канал и със съвместния канал, който управлява с приятеля си Илия. Освен това Мади започна своето пътуване в социалните медии с едноименния си акаунт в YouTube. Тя стартира своя акаунт в YouTube „Maddie Joy“ на 14 март 2014 г. и в момента има над 206 хиляди абонати. По същия начин нейният канал е добре известен със съдържанието си за красота, модни развлечения и уроци по грим.

Въпреки че стартира канала през 2014 г., най-ранният й видеоклип е от края на 2017 г. „ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯ КАНАЛ!“ беше публикуван на 26 декември 2017 г. и в момента има 34 хиляди гледания. След това Maddie публикува „УРОК ЗА ОПУШЕНО ОКО В МАСЛИНОВО ЗЕЛЕНО!“ на 4 януари 2018 г. и в момента има 32 000 гледания. Освен това тя има 71 видеоклипа в своя канал и над 7,1 милиона гледания. По подобен начин най-популярният видеоклип в нейния канал е „НОСЕНЕ НА ДЪЛГИ АКРИЛНИ НОКТИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ!!!“ Мади публикува това видео на 17 февруари 2020 г. и в момента има над 435 000 гледания.

Освен това, Maddie стартира своя съвместен канал „Maddie and Elijah“ на 19 юни 2016 г. и в момента има над 1,96 милиона абонати. Те използват този канал, за да предложат различни предизвикателства, етикети, въпроси и отговори и други свързани неща. По същия начин те имат 369 видеоклипа в своя канал, който има над 315 милиона гледания. По същия начин, най-популярният видеоклип на канала им е „КАК ДА СЕ ЦЕЛУВАМ! * РУКОВОДСТВО*’. Те качиха това видео на 15 декември 2017 г. с 27 милиона гледания.

Нетната стойност на Мади Джой през 2022 г

По отношение на нейното нетно състояние и приходи, Мади е звезда в социалните медии и успешен доставчик на видео в YouTube. По същия начин тя е добре известна със съдържанието за красота и начин на живот, което споделя в канала си в YouTube. По същия начин нейният основен източник на приходи е каналът й в YouTube. Освен това тя беше наградена със златния бутон от YouTube за съвместно създаване на канал в YouTube с приятеля си. По същия начин, когато става въпрос за нейната нетна стойност, се казва, че тя струва приблизително 1 милион долара към 2022 г. В медиите обаче няма информация относно оценките на активите й.

Мади Джой Гадже и срещи

Мади е пряма и в страхотна връзка. Тя има връзка с друг YouTuber, Илайджа Уайърман. Те започнаха да се срещат през април 2016 г. и са влюбени до уши. Освен това те имат съвместен YouTube канал, наречен „Maddie and Elijah“, който има над 1,96 милиона абонати.

Популярни Публикации