Madhuri Pawar- Wiki, възраст, етническа принадлежност, нетна стойност, кариера, гадже

Мадхури Павар е индийска актриса, модел, танцьорка, личност от риалити шоу и онлайн инфлуенсър от Сатара. Тя е добре известна в нацията със своите забележителни и великолепни танцови способности. Нека ви кажа, че тя се издигна до национална известност, след като спечели състезанието по риалити танци „Apsara Aali“.

Бързи факти

Пълно истинско име Мадхури Павар.
Нетна стойност INR 2 Crores (приблизително).
рожден ден 21 март 1993 г.
Възраст (към 2022 г.) 29 години.
Професия Танцьорка, актриса и интернет инфлуенсър.
Родно място Сатара, Махаращра, Индия.
Религия индуизъм.
каста Марата.
Алма матер Радже Шиваджи Видялай Нандурбар.
DR гимназия Nandurbar.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Овен.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Madhuri Pawar

Мадхури Павар е роден на 21 март 1993 г , в Сатара, Махаращра, Индия. Тя живее в родния си град и често ходи в Мумбай по работа и актьорска кариера. Мадхури Павар е на 29 години (към 2022 г.). Мадхури посещава Радже Шиваджи Видялай Нандурбар за средното си образование, според няколко източника. Тя се присъединява към DR High School Nandurbar, след като завършва образованието си и получава сертификат в E & T Shahda. Тя започва да се концентрира върху танцовите си способности след завършване на обучението си.

Височина и тегло на Madhuri Pawar

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Мадхури Павар е висок 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Мадхури Павар

Мадхури Павар Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Madhuri Pawar? Победителката на „Apsara Aali“ води луксозен начин на живот със семейството си. Тя изкарва добре от актьорството и танците си. Нетната й стойност се оценява на около 2 крори INR (приблизително).

кариера

Pawar се вдъхновява от танците от ранна възраст и се състезава в различни танцови събития. След това тя се състезава и печели танцовата риалити програма „Apsara Aali“. По-късно, през 2020 г., тя дебютира като актриса в телевизионния сериал Devmanus.’ В сериала тя играе Чанда, второстепенен герой.

Тя също беше включена в късометражен филм, наречен „Pavsali ya dhagani“ същата година. Тя беше избрана за участие във филма „Ek Number“ през 2022 г. Мадхури стана известна с изключителното си представяне в популярния телевизионен сериал RaanBaazaar.“ В сериала тя играе Прерна Патил Сане. Сега тя работи върху следващите си проекти All Is Wrong и Irsal.

Мадхури Павар Гадже и запознанства

С кого се среща Мадхури Павар? Мадхури Павар е зашеметяваща и талантлива млада дама. Заради забавните си танцови и актьорски способности, тя натрупа много последователи в множество социални медийни платформи. Нейните последователи са нетърпеливи да научат повече за нейния статус на запознанства. Открихме, че тя все още не е омъжена след задълбочено проучване.

Що се отнася до приятеля й, тя не е говорила нищо за него. Тя обича да прекарва времето си с колегите си актьори и танцьори, въпреки че не ги е споменавала повече от своите приятели. Така че предполагаме, че сега тя не е омъжена и е посветила целия си живот на това да стане успешна актриса и танцьорка.

Популярни Публикации