Madeline Silinskie- Wiki, биография, възраст, височина, гадже, кариера, нетна стойност

Мадлин Силински е грузински YouTuber и състезател на USOA TEEN GEORGIA 2019. Madeline Silinskie е добре позната със своя канал в YouTube BabyDollsAreMyThing, който стана вирусен благодарение на видео клиповете на кукли Baby Alive. Научете повече за Madeline Silinskie Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Мадлин Силински
Дата на раждане 19 декември 2003 г
Възраст 19 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 9
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Женски пол
Професия Youtuber, победител в конкурс за красота
Държава Америка
Семейно положение единичен
Цвят на очите Хейзъл
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 65 кг
Нетна стойност хил
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Грузия
Националност американски
Youtube Маделин Силински в Youtube
Instagram Маделин Силински в Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Мадлин Силински
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Мадлин Силински, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Мадлин Силински? Към 2022 г. Маделин Силински е на 19 години. Тя е родена в Грузия на 19 декември 2003 г. Нейният астрологичен знак е Стрелец. Освен това, няма подробности за нейните родители или тяхното образование. Може да е гимназистка. Въпреки факта, че е включила както майка си, така и баща си в уебсайта си в Instagram, както и баба си в страницата си в YouTube.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Мадлин Силински? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 60 кг. Освен това тя има прекрасни топли лешникови очи и кафяви кичури. Какви са телесните мерки на Madeline Silinskie? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки.

  Мадлин Силински

Маделин Силински позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Маделин Силински е популярна в платформи за социални мрежи като Instagram. Тя няма уебсайт в Twitter или Facebook. Тя има над 1 000 последователи в Instagram и над 32,3 000 абонати в YouTube на нейния канал BabyDollsAreMyThing. За съжаление, в момента няма видими видеоклипове в нейния канал.

Нетната стойност на Маделин Силински през 2022 г

Каква е нетната стойност на Madeline Silinskie? Тя може да бъде намерена и в Snapchat под акаунта @mad1219. За фирмени въпроси трябва да се свържем с нея на [имейл защитен] Ако някой иска да изпрати имейл на фен на Мадлин, нейният адрес е 3330 Cobb Parkway, Suite 324 PMB 505, Acworth, GA 30101. На Мадлин Силински приблизителната нетна стойност е 000 към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Що се отнася до професионалния живот на Madeline Silinskie, тя стартира канала в YouTube BabyDollsAreMyThing, който привлече вниманието до голяма степен със своите видео клипове на кукли Baby Alive. Други кукли, включени в нейния канал, включват Baby Born, Paradise Galleries и Cabbage Patch Kids. Нейните публикации в YouTube, от друга страна, са изтеглени над 3 милиона пъти. Тя и ChloesAmericanGirl също са добре известни в YouTube със своите канали за кукли. Тя стартира своя канал в YouTube на 2 август 2014 г. Въпреки това, в момента няма видеоклипове, достъпни в нейния канал. Тя също така получи наградата USOA Teen Georgia 2019. По същия начин тя се състезава в Miss Junior Teen USA и получава фотогеничната титла.

Маделин спомена в своята биография в YouTube, че обича да създава и редактира изображения. Тя също обича да прави видеоклипове на редица различни теми, както и видеоклипове на куклите, които прави сама, известни като Reborn Dolls. Тя често създава уроци по красота, влогове и други видеоклипове. Освен това тя също обича да снима публикации, поискани от фенове. В резултат на това тя поиска предложения в секцията за коментари.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Мадлин Силински? Въз основа на статуса на връзката си, Маделин Силински може да е необвързана. Тя е твърде млада, за да се омъжи, а никой от тях няма деца. В момента тя може да се концентрира върху работата си, както и върху обучението си. Освен това тя може да търси своята идеална половинка. Въпреки това има малко подробности за миналите й връзки.

Факти

  • Madeline Silinskie е грузински YouTuber и състезател на USOA TEEN GEORGIA 2019.
  • Madeline Silinskie е добре позната със своя канал в YouTube BabyDollsAreMyThing, който стана вирусен благодарение на видео клиповете на кукли Baby Alive.

Популярни Публикации