Maddie Carina Ciciliot - възраст, нетно състояние, височина, гадже, кариера, етническа принадлежност

Мади Карина Сисилиот е инфлуенсър в социалните медии, която стана известна в резултат на връзката си с китариста на Of Mice & Men Алън Ашби. До раздялата си през 2014 г. двамата бяха много ангажирани в социалните медии и бяха популярна двойка в Tumblr. Научете повече за Maddie Carina Ciciliot Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Мади Карина Сисилиот
Псевдоним Мади
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 29-годишен
рожден ден 27 септември 1993 г
Родно място Айдахо
Зодия Паунд
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена ЧЕ
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка ЧЕ
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 1 милион долара
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Maddie Carina Ciciliot Възраст и националност

На колко години е Мади Карина Сичилиот? Тя беше родена на 27 септември 1993 г , в Айдахо. В момента тя е 29 години и нейният зодиакален знак е Везни. Тя има американска националност, но етническата й принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Maddie Carina Ciciliot и други подробности за семейството. Maddie Carina Ciciliot също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Мади Карина Сичилиот е висока с височина 5 фута 5 инча и тежи около 60 кг . Тя също е фитнес маниак. Мади Карина Сичилиот има тъмнокафява коса и лешникови очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно Мади Карина Сичилиот, други подробности за измерванията на тялото, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на роклята, размер на обувките и т.н.  Мади Карина Сисилиот

Височината на Maddie Carina Ciciliot (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Мади Карина Сичилиот 2022 г

Колко струва нетната стойност на Maddie Carina Ciciliot? От професионалната си кариера като звезда в YouTube очевидно Мади Карина Сичилиот може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетната стойност на Maddie Carina Ciciliot се оценява на около 1 милион долара.

Гадже и срещи

Кое е гаджето на Мади Карина Сичилиот? Maddie Carina Ciciliot вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Мади Карина Сичилиот предпочита да запази личния си живот личен. Разглеждайки предишната си връзка, тя излизаше с китариста на Mice & Men Алън Ашби, но те се разделиха през 2014 г.

Факти

  • Тя реши да не посещава колеж, след като завърши гимназия, защото не знаеше какво иска да прави и смяташе, че ще бъде прахосничество да харчи пари за училище, докато не го направи.
  • Тя се наслаждава на грима и започна да прави видеоклипове за красота в канала си в YouTube през 2015 г. Тъй като стилът й на грим е толкова различен, много други влогъри за красота са направили уроци по грим върху него.
  • Тя е израснала в Южна Калифорния. Фамилното й име идва от семейството на баща й, който е италианец. Миа е името на сестра й.
  • Тя направи турне с Алън Ашби, Остин Карлайл, Арън Поли, Фил Манансала и Валентино Артеага от Of Mice & Men през 2013 г.

Също така знайте за Нетна стойност на Ayatee, биография, възраст, националност, етническа принадлежност

Популярни Публикации