Macei- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина, етническа принадлежност

боздуган е млада американска рапърка и личност в социалните медии, призната за своите рапиращи и танцувални способности, които могат да бъдат чути в много от нейните песни, включително I’m Back, Bossy и They Hate. Тя е 15-годишна тийнейджърка, която е постигнала нива на известност и знаменитост, които биха били предизвикателство за възрастни. Освен като рапър, тя се самоопределя и като актриса и YouTuber.

Macei направи новини през ноември 2021 г., когато стана най-младата рапърка, достигнала над един милион гледания на най-новия си музикален видеоклип, Copy That, само за три седмици. Знайте всичко за Macei Bio, Възраст, Нетна стойност, Гадже, Запознанства, Височина, Етническа принадлежност

Бързи факти

Празнувано име боздуган
Възраст 15 години
Псевдоним
Рождено име боздуган
Рождена дата 2006-11-01
Пол Женски пол
Професия YouTuber
Родена нация Съединени щати
Място на раждане Луизиана
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Хороскоп Скорпион
Сестри ще се издигне
Братя Халил Вегас
Известен с Известен като млад рапър
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неженен
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Височина 5 фута 2 инча (158 см)
Тегло 49 кг
Измерване на тялото 27-23-29 инча

Възраст и ранен живот

боздуган е родена в Луизиана, Съединените щати, на 1 ноември 2006 г. Нейното име е Macie, но е наричана още The Real Macei, Macei Baby и Bad Kid Macie. Нейната националност. Масей е от афро-американски произход, а нейната зодия е Скорпион. Масей е родена и израснала в Луизиана и е повлияна от музиката и песните на новото поколение Z, особено рап песните, още от детството си, към които тя бързо проявява интерес и започва да практикува. Тя е отгледана заедно с по-голямата си сестра Келс и брат си Калил Вегас в типично домакинство в Луизиана, както се вижда от видеоклиповете на Macei в Youtube и TikTok.Височина и тегло на Macei

Масей е зашеметяваща млада жена на двайсет години с кафяви очи. Тя все още се развива и в момента стои на височина 5 фута. 2 инча и тежи приблизително 49 кг. Като дете тя няма форма на тялото като пясъчен часовник, но има здравословно тяло от 27-23-29 инча. Тя има тъмна кожа, зашеметяващи кафяви очи и естествено накъдрена коса.

кариера

  • Професионалната кариера на Macei Macei започва кариерата си като YouTuber на 11-годишна възраст, когато създава своя акаунт в Instagram, @therealmacei.
  • От 2018 г. тя използва Instagram изключително чрез официалния си акаунт, @iambadkidmaceii, който в момента има над 2,3 милиона последователи към ноември 2021 г.
  • Емисията й в Instagram е пълна с нейни снимки, както и с тези на семейството й. Когато започна да публикува видеоклипове, на които танцува и рапира, популярността й скочи до небето.
  • През януари 2020 г. тя стартира своя акаунт в YouTube, BadKidMacei.
  • Нейните ранни видеоклипове включват изпълнения на Nukbang, уроци по козметика и влогове. В рамките на три месеца тя надмина 500 000 абонати, а до ноември 2021 г. каналът нарасна до над 791 000 абонати с милиони гледания.
  • Освен това нейната сестра, братовчедка и майка й участваха в нейния видеоклип в YouTube, SMACKS OR FACTS | СЕМЕЙНО ИЗДАНИЕ.
  • Освен това тя има успешна кариера на рапър, която й спечели голяма слава и известност.
  • Нейните рап песни включват I’m Back, която ще бъде пусната в платформата YouTube през 2020 г.
  • Сред останалите са Bossy, They Hate и Good Good. Всички нейни песни вече са налични в Spotify, YouTube Music и Apple Music.
  • Най-новият й сингъл, Copy That, беше пуснат през октомври 2021 г.

Macei гадже и запознанства

В момента Масей е необвързан. Въпреки това, преди това тя излизаше с друг тийнейджър YouTuber, Mykel, който сега е на 16 години. Младата двойка започна да се среща през декември 2019 г. и излизаха повече от година, преди да се разделят в средата на 2021 г. Тя навърши 15 през ноември 2021 г. и в момента е по-фокусирана върху собствения си живот.

Масей Нетна стойност

Масей печели достойно за препитание като рапър и звезда в социалните медии. Нейната видимост в множество платформи с хиляди последователи със сигурност е довела до солиден доход за някой в ​​средата на тийнейджърските й години. Тя печели пари чрез различни спонсорирани статии и видеоклипове, които допринасят за Очакваната нетна стойност на Macei е приблизително 0 000 към 2022 г.

Популярни Публикации