Maame Biney – нетно състояние, възраст, гадже, височина, кариера, етническа принадлежност

Мааме Бини е американски състезател по кънки на шорттрек, който участва в Зимните олимпийски игри в Пьончан през 2018 г. научете повече за нея, възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Мааме Бини
Псевдоним Майка
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен
Професия Скейтър
Дата на раждане 28 януари 2000 г
Място на раждане Акра, Гана
Националност ганайски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже N/A
Нетна стойност 1 - 5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 6 инча
Тегло (прибл.) 52 кг

Възраст и ранен живот на Maame Biney

Мааме Бини беше роден на 28 януари 2000 г. в столицата на Гана Акра. Тя е 22-годишен от 2022 г. Тя се премества в Съединените щати, за да живее с баща си, когато е на пет години. Бини започва да кара кънки на шестгодишна възраст в Северна Вирджиния. Започва да кара фигурно пързаляне, но по съвет на своя инструктор преминава към скоростно пързаляне.

Височина и тегло на Maame Biney

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Мааме Бини е висока 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Мааме Бини

Maame Biney Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Maame Biney? Мааме Бини нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на скейтър очевидно е основният й източник на пари.

кариера

  • На Световното първенство за юноши по шорттрек през 2017 г. Бини спечели бронз в състезанието на 500 метра. По-късно същата година тя направи своя дебют в старшия отбор, спечелвайки Купата на Америка в квалификацията на Световната купа по пързаляне на САЩ по къси кънки. На 16 декември 2017 г. Бини се класира за Олимпиадата през 2018 г., като спечели 500 м в Олимпийските изпитания на Съединените щати, ставайки вторият роден в Африка спортист, който представя Съединените щати на Зимните олимпийски игри, след родения в Мадагаскар биатлонист Дан Уестоувър през 1998 г.
  • Бини не успя да надмине квалификационната си манипулация на 1500 метра и отпадна от дисциплината 500 метра на четвъртфиналите на Олимпийските игри през 2018 г.
  • Бини се пързаля добре на Световното първенство по пързаляне на шорттрек през 2018 г. след завръщането си от Олимпийските игри през 2018 г., като спечели злато на 500 метра, бронз на 1000 метра и бронз в общото класиране.
  • Бини се класира за Зимните олимпийски игри през 2022 г. в пързалянето с кънки на шорттрек в олимпийските отборни изпитания на САЩ през 2022 г.

Maame Biney Гадже и срещи

С кого се среща Мааме Бини? Отразявайки състоянието на връзката на Мааме, тя може да е необвързана. Все още не се е омъжила и няма деца. В момента тя е заета да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, тя може да чака идеалния си партньор и ще се сдвоява в бъдеще. Освен това тя поддържа добър профил и не е била свързана с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации