Мая Вандер - биография, съпруг, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Мая Вандер е израелска телевизионна водеща, предприемач, звезда в социалните медии, агент по недвижими имоти, интернет инфлуенсър и медийно лице, родена на 12 март 1982 г. Тя стана добре известна след участието си в популярното телевизионно риалити шоу „Selling Sunset“.

Излизането на четвъртия сезон на Selling Sunset предизвика голям интерес. Мая първоначално заяви, че няма да се появи в сезон 4, защото се е преместила в Маями. В интервю тя заяви, че не може да пропусне възможността да се появи в шоуто Selling Sunset.

Мая е добре познат агент по недвижими имоти в допълнение към всичко това. Тя е основател на „The Maya Vander Group“, която предоставя луксозни жилища в Маями на своите клиенти. Продължете да четете, за да научите повече за възрастта, семейството, етническата принадлежност, децата, wiki, биографията, височината, кариерата, нетната стойност и други факти на Maya Vander.Биография на Мая Вандер

Мая Вандер държи нисък профил, когато става въпрос за ранните й години. Тя е родена в Ейлат, Израел, на 12 март , 1982. Според нейната биография в LinkedIn тя е прекарала детството си на различни места, включително Сингапур, Холандия, Испания и други страни.

Тя се премества в Лос Анджелис през 2002 г. и сега живее със семейството си в Маями, Флорида, в Съединените щати. Мая е на 39 години (към 2021 г.). Основното си образование получава в Израел. След това тя продължава образованието си в реномирана гимназия. Нейните квалификации са неизвестни в тяхната цялост.

 Мая Вандер

Мая Вандер

Фактите на Мая Вандер

Пълно истинско име Мая Вандер.
Дата на раждане 12 март 1982 г.
Възраст (към 2021 г.) 39 години.
Място на раждане Ейлат, Израел.
Сегашен адрес Маями, Флорида, Съединени щати.
Религия християнството.
Професия Предприемач, брокер на недвижими имоти и телевизионен водещ.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност израелски.
Зодия Риби.
Етническа принадлежност Смесени.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Местно училище в Израел.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг
Цвят на косата Светлокафяво.
Дължина на косата Среден.
Пиърсинг Уши.
Цвят на очите кафяво.
Татуировки Нито един.
Статистика на тялото 34-26-36 инча.
Номер на обувка 6 САЩ.

Мая Вандер Религия, националност и етническа принадлежност

на Мая Вандер баща й е от Съединените щати, а майка й е от Израел. Според това тя има смесен етнически произход. Родителите й притежават и управляват брокерска фирма за недвижими имоти. Имената на баща й и майка й в момента не са налични.

Освен това тя не е разкрила нищо за своите братя и сестри. Нейната племенница Веред Вандер, която работи като израелска актриса, е една от най-близките й приятелки. Освен това тя се придържа към християнската вяра.

Бившето гадже, сватбата и съпругът на Мая Вандер

Мая Вандер е зашеметяваща млада дама. Имаше дългогодишна връзка с мъж. Двамата решиха да се оженят след няколкогодишна връзка. Не успяхме да намерим датата на сватбата й. Името на съпруга й никога не е споменавано публично.

 Мая Вандер

Семейство Мая Вандер

След дълго търсене открихме, че съпругът й се казва Дейвид Амар и приятелите му го наричат ​​нежно Дейв. В профилите си в социалните мрежи двойката сподели няколко зашеметяващи снимки.

Мая Вандер Деца

В интервю Вандер разкри, че е имала два спонтанни аборта, преди да роди първото си дете. Тя роди първото си дете, син, през април 2019 г. Ейдън беше името му. След това, през май 2020 г., Дейв и Мая посрещнаха второто си дете, дъщеря. Ел Мадисън е името на дъщеря им.

Тя обяви в профила си в социалните медии през юли 2021 г., че очаква третото си дете и сподели няколко снимки на бебешки подутини.

 Мая Вандер

Мая Вандер

Кариера, телевизионни предавания и професии на Мая Вандер

Вандер е жена, която полага много усилия. Майката на Мая й препоръча да получи лиценз за недвижими имоти. От май 2011 г. до 2013 г. тя работи като агент по недвижими имоти в Nourmand & Associates Company след завършване на образованието си. Според нейния профил в LinkedIn тя също е работила за Keller Williams Realty Incorporation в продължение на две години.

Нетната стойност на Мая Вандер

Вандер и нейното семейство живеят охолен и луксозен начин на живот в Маями. Тя изкарва добре, като работи за две различни компании за недвижими имоти. Освен това тя получава редовно заплащане от собствената си компания. Другите й източници на доходи включват телевизионни предавания, промоции и реклами на марки. Нетната й стойност се оценява на между 2-3 милиона долара.

 Мая Вандер

Мая Вандер

Любопитни факти

 • Мая има сладко домашно куче и е много отговорна към кучешката храна.
 • За сутрешна енергия тя предпочита да пие кафе.
 • Всяка година тя прекарва Коледа със семейството си.
 • Вандер обича да пътува със семейството си на различни места.
 • Владее английски, иврит и холандски.
 • В свободното си време тя предпочита да чете списания.
 • От 2012 г. известен брокер на недвижими имоти е в бизнеса.
 • Тя използва акаунтите си в социалните медии, за да рекламира различни продукти.
 • За да укрепи сърцевината си, тя предпочита упражненията пилатес.
 • Няколко вестника публикуваха статията на MayaVander.

Често задавани въпроси на Мая Вандер

В. 1 Коя е Мая Вандер?

година . Мая е израелски агент по недвижими имоти, предприемач и телевизионен водещ.

Q. 2 Каква е възрастта на Maya Vander?

година . 39 години (към 2021 г.).

В. 3 Как се казва съпругът на Мая Вандер?

година . Дейвид Амар, известен още като Дейв.

В. 4 Кои са децата на Мая Вандер?

година . Ейдън и Ел Мадисън.

В. 5 Къде живее Мая Вандер?

година . Маями, Флорида, Съединени щати.

Популярни Публикации