Lycia Faith- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка

Ликия Вяра е YouTube сензация от Съединените щати. Lycia Faith е видео сензация на Vine, която стана член на съвместния YouTube канал GLAMSS, представляващ буквата L в GLAMSS. По същия начин Lycia си сътрудничи с колеги Viners като SelfieC, Destin Conrad, Alexia Raye и много други. Научете повече за Lycia Faith Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Ликия Вяра
Дата на раждане: 14 ноември 1996 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Youtube звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джак Дийн
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Мръсно кафяво
Размер на тяло 34-24-33 инча
Родно място Санта Моника, Калифорния,
Националност американски
Twitter Lycia Faith Twitter
Youtube Lycia Faith Youtube
Instagram Lycia Faith Instagram

Коя е Lycia Faith? Биография и възраст

Ликия Фейт е родена на 14 ноември 1996 г , в Санта Моника, Калифорния, САЩ. Тя е на 26 години и е родена под зодия Скорпион. Тя е американска гражданка. Преди това Фейт е живяла в Сан Хосе. В момента тя живее в Лос Анджелис.

Имената на родителите на Lycia и информацията за връзка в момента не са налични. Тя обаче е единственото дете в семейството. Тя също е отгледана в района на залива на Сан Франциско. Освен това, все още не е известна допълнителна информация за другите членове на семейството й, като братовчеди и други. Личия Фейт изглежда предпочита да пази личния и семейния си живот личен и далеч от светлините на прожекторите, както и от социалния свят.Образованието и квалификацията на Ликия също са неизвестни към този момент, както и имената на образователните институции, които е посещавала. Въпреки това, като се има предвид нейната възраст, тя трябва да е завършила гимназия и университет, освен ако не е отпаднала или е решила да прекрати по-нататъшно обучение.

Lycia Faith Височина, тегло и измерване на тялото

Лисия Фейт е висока 5 фута 7 инча и тежи 56 кг. Другите й измервания на тялото, като размера на гърдите, талията и бедрата, са 34-24-33 инча. Фейт също има мръсна кестенява коса и кафяви очи. Тя също е боядисала косата си в различни цветове.

Lycia Faith (Източник: Instagram)

Lycia Faith Кариера, професионален живот

На 24 април 2013 г. Lycia Faith пусна първото си видео Vine. Но тя не започна редовно да споделя до края на 2013 г. Тя беше популярна във Vine, но когато приложението беше спряно, тя се премести в YouTube. Тя създаде канал в YouTube на свое име. Каналът стартира на 27 май 2012 г. и има общо 18 271 433 гледания до момента. На 18 август 2012 г. Lycia публикува първия си видеоклип, озаглавен Slenderman, в своя едноименен канал в YouTube. И в рамките на няколко месеца това видео натрупа много гледания.

След това тя започва да прави повече видеоклипове на различни теми. По същия начин Lycia е публикувала множество скечове, влогове, видеоклипове, свързани с красотата и грима, в канала си в YouTube. Освен това младите хора, особено момичетата в гимназията и колежа, гледат тези видеоклипове страстно и се опитват да имитират своите идоли. Lycia Faith също беше член на YouTube канала GLAMSS в един момент. Каналът обаче беше закрит през декември 2015 г., като последното му видео беше Reacting to 'The Boy' Trailer.

Lycia Faith Запознанства, връзки и афери

Личия Фейт е сгодена за Джак Дийн. Джак е изпълнител. Лисия сподели свои снимки с него в социалните мрежи. По същия начин Джак е споделил снимки с Ликия. Двойката изглежда лудо влюбена един в друг. Освен това техните фенове и зрители ги обожават и ценят.

Социална медия

Lycia Faith поддържа високо ниво на активност във всичките си акаунти в социалните медии. Тя има 345 хиляди абонати в YouTube и 292 хиляди последователи в Instagram. По същия начин тя има 151,3 хиляди последователи в Twitter.

Lycia Faith Net Worth 2022

Нетното състояние на Lycia Faith е около 2 000 към октомври 2022 г. Въпреки това е добре известно, че основният й източник на доходи е YouTube, както и Instagram.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 5.
  2. Нейният щастлив цвят е лилав.
  3. Тя обича да гледа филми.

Популярни Публикации