Луси Верасами - Уики, възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Луси Верасами е английски метеоролог за ITV Weather, който е водил предавания като Daybreak. В момента тя работи като прогнозист за ITV Weather, Good Morning Britain и ITV Racing.

Бързи факти

Пълно име: Луси Верасами
Дата на раждане: 02 август 1980 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Метеоролог, синоптик
Държава: Англия
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Тегло: 55 кг
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 60 000 долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Норфолк
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
образование завършил, обмисляйки „А-ниво по география“

Биография на Луси Верасами

Луси Верасами е родена в Кингс Лин, Норфолк, Англия, на 2 август 1980 г. Сега е на 40 години. Луси е живяла детството си в същия град, където е родена. Тя винаги се е занимавала с новини и метеорология от дете. Тя също докладва за Sky News и Press Association като метеоролог. Другият й брат е по-малка сестра. Нейната лична история също остава неизвестна. Тя никога не разкрива никакви интимни подробности пред широката публика. Луси е от британска националност и бял произход. Нейната зодия е Лъв и изповядва християнството.

Височина, тегло и измерване на тялото

Луси Верасами има зашеметяваща и невероятна рамка, с размери 32-29-33 сантиметра. Височината й е 5 фута 4 инча (1,6 м) и тежи 55 килограма (121 фунта). Косата й е лилава, а очите й са тъмнокафяви. Тя консумира повече протеини, по-здравословни мазнини и зеленчуци от другите хора. В допълнение, той предотвратява употребата на глюкоза. Нейните размери на обувки и рокли не са налични.  Луси Верасами

Люси Верасами позира за снимка Източник: Instagram

Луси Верасами Нетна стойност

Тя получава значителни доходи в резултат на своите способности и красота. Според няколко онлайн издания нетната й стойност се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г. По същия начин нейната годишна заплата се оценява на около 60 000 долара . Парите на Луси Верасами идват от работата й като телевизионен водещ.

кариера

Луси Верасами започва кариерата си като прогнозист в метеорологичния център на Press Association, след като завършва университета Brunel. Тя прекарва четири години като прогнозист в метеорологичния център на Press Association, като прави прогнози за вестници и пише радио сценарии. След това тя се премести в SKY, където служи като прогноза за времето в програмата „SKY News breakfast“ Sunrise.

Тя е добре известна и с това, че е най-пушещата климатична жена. По същия начин тя е един от най-бляскавите и професионални репортери за времето в Обединеното кралство. Тя е служила в продължение на три години, преди да се присъедини към ITV Breakfast на 6 септември 2010 г. като прогнозист за времето и климатичен репортер в нововъведената мрежа Daybreak. Тя също е действала като прогноза за времето за ITV Racing Team. След това тя служи като заместващ водещ на прогнозата за Good Morning Britain. След това тя се фокусира върху кампаниите за M&S Fresh Market през 2019 г.

Lucy Verasamy Гадже, Запознанства

Що се отнася до личния й живот, тя не е омъжена и изглежда необвързана. По същия начин тя обича географията и обича да я изследва, ако има свободно време. Тя обича да учи нови езици. В резултат на това тя владее отлично немски и английски език. Тя цени своята анонимност и рядко обсъжда личния си живот в медиите. Тя никога не е казвала много за личния си живот публично. Феновете й обожават очарователния й външен вид и зашеметяващите черти. Заслужава да се отбележи, че тя спомена по време на интервю, че любовният й партньор се казва Алекс. Тя направи комплимент и на бъдещите си свекърва и снаха си. В момента не знаем много за Алекс.

Също така беше посочено, че когато Луси отиде в Германия за стажа си, тя срещна приятеля си там и двамата се срещаха известно време. След това никога повече не са били видени заедно. Най-впечатляващото и шокиращо е, че името на приятеля му е неизвестно.

Факти

  • Луси Верасами започва кариерата си като прогнозист в метеорологичния център на Press Association, след като завършва университета Brunel.
  • Тя прекарва четири години като прогнозист в метеорологичния център на Press Association, като прави прогнози за вестници и пише радио сценарии.
  • Тя е служила в продължение на три години, преди да се присъедини към ITV Breakfast на 6 септември 2010 г. като прогнозист за времето и климатичен репортер в нововъведената мрежа Daybreak.

Популярни Публикации