Луси Къри - биография, съпруг, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Луси Къри (родена между 1997 и 1999 г.; възраст: 22-24 години) е известна новозеландска актриса, модел, звезда в социалните медии, телевизионна личност, медийно лице и интернет сензация. Тя е добре известна в страната с разнообразните си актьорски способности и очарователен външен вид.

Къри стана известна през ноември 2021 г., след като се появи в популярния телевизионен сериал „Cowboy Bebop“. В този сериал тя изигра Джуди. Тя също е допринесла за сериалите Black Hands и Westside. Тя също се появява в TAB, Eating Well, Discover Great Ideas, The Warehouse и други реклами. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Луси Къри, съпруг на Луси Къри, нетна стойност на Луси Къри, етническа принадлежност на Луси Къри, кариера на Луси Къри , и още

Луси Къри Уикипедия и ранен живот

Луси Къри получи подаръка си за рождения ден на 27 февруари, така че предполагаме, че тя духа свещи на този ден всяка година. Тя е родена в Оукланд, Нова Зеландия, някъде между 1997 и 1999 г., според предположение. Възрастта й варира от 22 до 24 години (към 2021 г.).Според нейната актьорска биография тя посещава технологичния институт Unitec през 2016 г., след като завършва гимназия. През 2018 г. тя получава бакалавърска степен по сценични изкуства по актьорско майсторство за сцена и екран. Тя също така получава обучение по актьорско майсторство и техника на прослушване от Рейчъл Бълок и Лиз Мълейн в Института Рейчъл Бълок и Лиз Мълейн.

 Луси Къри

Луси Къри

Бързи факти

Пълно истинско име Луси Къри.
Дата на раждане 27 февруари.
Година на раждане Ч/Б 1997-1999г.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 22-24г.
Място на раждане Оукланд, Нова Зеландия.
Професия Актриса, телевизионна личност и медийно лице.
Зодия Риби.
Националност Американски.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
образование Завършил актьорско майсторство.
Училище/Колеж Технологичен институт Unitec.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг
Цвят на косата Рус.
Дължина на косата Среден.
Статистика на тялото 89см-67см-99см.
Цвят на очите Син.
Татуировки Нито един.
Пиърсинг Уши.
Номер на обувка 6 САЩ.

Луси Къри Родители и братя и сестри

Родителите й са много близки с нея. Тя никога не пропуска да поздрави родителите си с поздрав „Честит рожден ден“. След като превъртяхме нейния акаунт в социалните медии, открихме, че името на баща й е Ричард Къри, собственик на малък бизнес. Името на майка й е Хелън Къри и тя е майка, която си стои вкъщи. Люси е споделила много снимки с родителите си.

По-малкият й брат е единственият й брат и сестра. Джеймс Къри е името на брат й. Няма много информация за професията на Джеймс Къри. Според източници тя е вярваща християнка. Нейните предци са от бял етнос.

Актьорска кариера, филми и телевизионни предавания на Луси Къри

Къри прави своя актьорски дебют в реклама за „Открийте страхотни идеи“ през 2007 г. След като се появява в няколко реклами, тя се присъединява към театри и драми, за да усъвършенства актьорските си умения. За първи път се появява в музикален театър през 2013 г. Участвала е във филми като Blood Brothers, A Way of Life, Arcadia, Thoroughly Modern Millie Jr., Grease и др.

Люси Къри като актриса

Според нейната актьорска биография Луси дебютира в късометражен филм, наречен „Имам къдрици“ през 2016 г. Тя изобразява Алис във филма. Rookies, I Will Never Let You Go, Bye Bi Island и други бяха сред другите й късометражни филми. Според нейния профил в IMDB тя е имала възможността да играе Рошел Стивънс в телевизионния сериал „Уестсайд“ през 2019 г.

Тя също се появява във филма „Черна Коледа“ през същата година. Тя играе Arawa Bain в телевизионния мини-сериал „Black Hands“ през 2020 г. Луси стана известна през ноември след участието си в оригиналния сериал на Netflix „Cowboy Bebop“.John Cho, Mustafa Shakir, Ann Truong, Daniella Pineda, Geoff Stults, Рейчъл Хаус, Лидия Пекъм и други изиграха Джуди.

Networth, Заплата / Печалби

Люси изкарва добре с професията си. Животът й с баща и майка е пълноценен. Към 2022 г. нетната й стойност се оценява на порядъка на 2-3 милиона долара.

 Луси Къри

Луси Къри

Любопитни факти

 • Люси живее с очарователна домашна котка.
 • Преди да влезе в развлекателната индустрия, тя работи в Animates Vetcare NZ.
 • Официалният акаунт на Currey в Instagram има 1,2 хиляди последователи към ноември 2021 г.
 • Тя обича да пътува и често води семейството си на различни красиви места.
 • Тя също получи бойно обучение, за да участва по време на снимките.
 • В свободното си време известната актриса обича да кара сърф.
 • Всяка година тя прекарва Коледа с приятелите си.
 • Луси Къри обича да ходи на плаж.
 • Тя е голям любител на животните и има много снимки на коне в профила си в Instagram.

ЧЗВ на Луси Къри

В. 1 Коя е Луси Къри?

година . Луси е актриса, медийно лице и звезда в социалните медии от Нова Зеландия.

В. 2 Какви са имената на родителите на Луси Къри?

година . Ричард Къри и Хелън Къри.

В. 3 Каква е височината на Луси Къри?

година . 5 фута и 8 инча.

В. 4 На каква възраст е Луси Къри?

година . Ч/б 22-24 години (от 2021 г.).

В. 5 Какъв е статусът на връзката на Луси Къри?

година . Неженен.

Популярни Публикации