Луси Арназ- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, кариера

Луси Арназ е известна американска актриса по професия. Освен това Луси Арназ е добре известна като дъщеря на актьор. Освен това имената на актьорите са Люсил Бол и Деси Арназ. Моля, дайте допълнителна информация за американската актриса.

Бързи факти

Пълно име: Луси Арназ
Дата на раждане: 17 юли 1951 г
Възраст: 70 години
Хороскоп: Рак
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 22 юни 1980 г
Съпруг Лорънс Лъкинбил
Развод Фил Вандерворт
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-28-32
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
образование Римокатолическа гимназия Непорочно сърце
баща Деси Арназ
Майка Люсил Бол
Братя и сестри Деси Арназ
деца Катрин Лъкинбил, Саймън Лъкинбил, Джоузеф Лъкинбил

Луси Арназ Биография

Луси Арназ е роден на 17 юли 1951 г. в Калифорния, САЩ. В момента тя е на 70 години. Раждането й се състоя в медицинския център Cedars-Sinai. По същия начин Арназ е от американска националност. От друга страна, нейният етнически произход е неизвестен.

Освен това тя е дъщеря на Люсил Бол и Деси Арназ. И двамата са професионални актьори и актриси. Има и сестра. Освен това сестра й се казва Деси Арназ младши. Арназ прекара няколко години в Ню Йорк, когато беше на десет години.Що се отнася до образованието, тя посещава училище „Св. Винсент Ферер“. Тя посещава римокатолическата гимназия „Непорочно сърце“ заедно с брат си. Освен това тя посещава католическа гимназия за момичета заради отличната драматична програма.

  Луси Арназ възраст

Луси Арназ

Височина и тегло на Луси Арназ

Луси Арназ е американска актриса, която тежи приблизително 70 килограма. По същия начин тя е висока 5 фута и 9 инча. Освен това точните й мерки на тялото са 34-28-32. По същия начин тя има изключително блед цвят на кожата. Луси има тъмнокафява коса. Очите й, от друга страна, са черни. Допълнителна информация за нейните размери на обувки и рокли не е налична в нито един отчет.

кариера

Луси Арназ прави професионалния си дебют през 1968 г. с роля в телевизионния сериал Ето Луси. Араз започва кариерата си в телевизията без помощта на семейството си.

Освен това Арназ започва работа по няколко филма едновременно. Сред филмите са Who Is the Black Dahlia? и Прекрасният свят на Дисни. През 1978 г. тя прави своя телевизионен дебют във Fantasy Island. След това тя участва в множество популярни телевизионни сериали. Тази категория включва Убийство, Тя написа, Маркъс, Уелби, доктор по медицина, Синове и дъщери и Закон и ред: Отдел за специални жертви. През 1985 г. тя също има кратко участие в CBS със собственото си шоу, The Lucie Arnaz Show.

Между 1978 и 1981 г. тя се появява в Annie Get Your Gun в Jones Beach Theatre и Educating Rita в Dennis, Massachusetts’s Cape Playhouse. Освен това през февруари 1979 г. тя дебютира на Бродуей в мюзикъла They’re Playing Our Song. Изявите на Арназ във филми, от друга страна, включват The Jazz Singer (1980).

Lucie Arnaz Нетна стойност

Към 2022 г. нетната стойност на Lucie Arnaz се оценява на около 20 милиона долара . Въпреки това годишната заплата, личните вещи и други потвърждения не са публично достъпни.

  Луси Арназ нетна стойност

Луси Арназ

Lucie Arnaz Съпруг, брак

Луси Арназ беше омъжена за Филип Вандерворт Менего от 17 юли 1971 г. до април 1976 г. След това тя се омъжи за актьора и писател Лорънс Лъкинбил на 22 юни 1980 г. Младоженците сега живеят в Палм Спрингс, Калифорния.

Тя има общо три деца. Саймън, Джоузеф и Катрин Лъкинбил са нейните деца с Лъкинбил. Освен това Лъкинбил е баща на двама сина от предишен брак. Никълъс и Бенджамин Лъкинбил са техните имена.

Популярни Публикации